2777
2789
عنوان

بهورزی

| مشاهده متن کامل بحث + 73506 بازدید | 1685 پست
شماهم بنظرم پارتی تو جور کن من چند روز پیش باید مدارک میدادم به خودم قول داده بودم از این کارا نکنم ...

پارتی آخه یک نفر نیست که شش نفر ازت مصاحبه میکنن دوباره میان تحقیق بعد هم گزینش میشی توسط چند نفر دیگه بنظرم باید با وزیر بهداشت پارتی باشی. ماکه همچین آدمی نداریم 🙁🙁🙁🙁

Ayhanim هستم داشتم تایپ میکردم دیدم لغو کاربری,شدم 😒😒😒😒😒
چیکار کردی شما نگفتی به پارتیت ؟ پارتی رقیبت چیکاره اس؟

من وجدانا از این کار بدم میومد ولی دیدم اینجوریه خودم ک کسی نداشتم عموم به چند نفر زنگ زد ببینم چی میشه نمیدونم پارتی اون کیه ولی کلا رویه خوبی نیس

این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پارتی آخه یک نفر نیست که شش نفر ازت مصاحبه میکنن دوباره میان تحقیق بعد هم گزینش میشی توسط چند نفر دی ...

😂😂😂

آره دراون حد ک کمک نمیکنه فقط درحدی ک مثلا اگه نفر اول باشی حقت بخاطر چیزای کوچیک ازت نگیرن یا بخاطر بقیه الکی بهت گیر ندن

نه همین پونزده درسته منم تحقیق کرده بودم همین بود از ۱۵ تا یه سالگی ویتامین D و A روزانه  قطره ...

ویتامین تا دو سالگیه ها ولی برای پسرمم اونجور دادیم

Ayhanim هستم داشتم تایپ میکردم دیدم لغو کاربری,شدم 😒😒😒😒😒
چیکار کردی شما نگفتی به پارتیت ؟ پارتی رقیبت چیکاره اس؟

شما موقع مصاحبه ساعت چند گفتن بیاین چه ساعتی نوبت شما شد چقدر طول کشید و چند نفر سوال میپرسیدن؟

شما موقع مصاحبه ساعت چند گفتن بیاین چه ساعتی نوبت شما شد چقدر طول کشید و چند نفر سوال میپرسیدن؟

ساعت ۸و نیم 

ساعت ۱۲ اینا نوبت من شد 

خیلی بودن شاید ۱۵ نفر اینا

میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊
ویتامین تا دو سالگیه ها ولی برای پسرمم اونجور دادیم

نمیدونم من قبلا تحقیق کرده زده بود یک سالگی الانم چک کردم درسته لینکشو براتون میفرستم 

https://www.drshirvani.ir/article/338

نوشته ک تا یه سالگی لازمه بعدش اختیاری ه ولی توصیه میشه ک نشون میده حرف شمام درسته

ساعت ۸و نیم  ساعت ۱۲ اینا نوبت من شد  خیلی بودن شاید ۱۵ نفر اینا

از شما چقدر طول کشید مصاحبه بگیرن 

منظورم افراد مصاحبه کننده بود چون بعضیا گفتن ازمون یه نفر گرفته بعضیا گفتن بیشتر

خیلی ممنون همچنین  ازمایش گرفتن از شما ؟ نگفتن کی هس ؟

آزمایش هایی ک میگیرن و استعلام اینا بودن ک فک کنم بعدا از شمام بگیرن 

گواهی عدم اعتیاد با آزمایش

گواهی تاییدیه تحصیلی 

گواهی عدم سو سابقه 

ک برا اقایون یه استعلام هم برا کارت پایان خدمته ولی برا خانما فک کنم همین سه تا فقط باشه 

شما باید ببینی بهداشت محلتون بهورز نیاز دارن یا ن  از بهداشت محل یه پرسجو کن ببین بهورزا کی با ...

شما نظر کلی تون درمورد این شغل چیه

از هر لحاظی سختیش، سطحش تو جامعه، حقوقش، مزایاش...

از شما چقدر طول کشید مصاحبه بگیرن  منظورم افراد مصاحبه کننده بود چون بعضیا گفتن ازمون یه نفر گ ...

اره یه نفر می پرسید ازم ولی بقیه هم مینوشتن 

حدودا ۲۰ دیقه ۳۰ دیقه شاید

میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊
شما نظر کلی تون درمورد این شغل چیه از هر لحاظی سختیش، سطحش تو جامعه، حقوقش، مزایاش...

نمیدونم دقیق گلم فعلا ک بهورز نشدم 😂

ولی شنیدم یه کار دولتی هس بیمه داره حقوقش رفته رفته زیادتر میشه و سختی کارشم با توجه به جمعیت اون محل محاسبه میشه فک کنم 

حقوقشو میگن خوبه 

اره یه نفر می پرسید ازم ولی بقیه هم مینوشتن  حدودا ۲۰ دیقه ۳۰ دیقه شاید

اونایی ک مینوشتن چند نفر بودن؟

اونایی ک مینوشتن چند نفر بودن؟

گفتم ک بالا حدودا ۱۵ نفر اینا تو اتاق بودم 

والا انقد استرس داشتم اصلا نشمردمشون حواسم فقط به این یه نفر بود

گفتم ک بالا حدودا ۱۵ نفر اینا تو اتاق بودم  والا انقد استرس داشتم اصلا نشمردمشون حواسم فقط به ...

اوه من همش فک میکردم این تعداد متقاضیایی ک باهم رفتید توعه 

پونزده نفر یادداشت میکردن فک کنم بدشانسی اوردید اینقدر زیاد بودن فک کنم معمولا کمتر باشن 

ببخشید من زیاد سوال پرسیدم