2777
2789

سر زانو هام خیلی سیاه شده روی پاهام به شدت سیاه شده قبلاً کمتر سیاه بود از وقتی که لاغر شدم بدتر شده چکار کنم خیلی خجالت میکشم 

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران

حالا سر زانوت را کی میبینه

بعد هم سفیداب توی آب گرم بزار نرم شد بکش روش یا چند بار لیف محکم بکش  محلول های بازاری هم هست

بانو تو ارزشمندی با هر رنگ پوست اندام وقیافه ای

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
حالا سر زانوت را کی میبینه بعد هم سفیداب توی آب گرم بزار نرم شد بکش روش یا چند بار لیف محکم بکش &nb ...

ممنونم خواهر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستی چند کیلو لاغر کردی

خیلی زیاد یه مدتی خیلی فشار عصبی رومه بی اشتهایی عصبی گرفتم از هفتاد و پنج تا به شصت تا رسیدم قدم 172 استخون خالی شدم خواهر روزگار من نصیب گرگ بیابون نشه

برو دکتر پوست لیزر کن راحت شی  محلول و کرم باید صد سال بزنی تا فرق کنه

میرم فقط هزینه اش زیاده به نظرتون؟

داستان چیه خیلی ناراحت شدم برات

چهار ساله نتونستم حامله بشم حرف  میشنوم خیانت دیدم دلم شکست زندگیم به تار مو بنده عرض دو سال قیافم داغون شد بس که حرص خوردم همه میگن پیر شدی شاهد خیانت بودم و کاری از دستم بر نمی اومد

چهار ساله نتونستم حامله بشم حرف  میشنوم خیانت دیدم دلم شکست زندگیم به تار مو بنده عرض دو سال قی ...

حق داری هر چی بگی واقعا این حجم مشکلات  به آدم فشار میاره  ولی تو قوی بودی که از پسش براومدی 

خالق هوای مخلوقش را داره 

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
حق داری هر چی بگی واقعا این حجم مشکلات  به آدم فشار میاره  ولی تو قوی بودی که از پسش براوم ...

مرسی خواهرم بخدا حرفامو حتی به مادرم هم نگفتم دعا کن برام عزیرم