2777
2789

و اون نعمت ازتون ناگهانی گرفته بشه؟ 

چی بوده و چیشده؟

چیکار کنیم که خدا ببخشتمون و بهمون فرصت دوباره بده؟

حَسبُنَا الله و نِعمَ الوَکیل : خداوند ما را کفایت می‌‌کند و او چه خوب نگهبان و یاوری است."مسلمانان واقعی، بدون هیچ ترس و هراسی، با آرامش خاطر و با توکّل به خداوند، در مقابل دشمنان و در مقابل ناملایمات ایستادگی می‌کنند."

اره بوده...یکی بهم گفت موهات خیلی خوشگلن

منم گفتم خب مو که زیاد مهم نیست مهم صورته 

موهام شروع به ریزش کرد و مو خوره گرف

پدر بزرگم همیشه میگفت : نزار اونی که دوسش داری ازت فاصله بگیره و باهات حرف نزنه،حرف نزدن ادمارو از هم دور میکنه،میگفت هر وقت مامان بزرگم باهاش قهر میکرد در ظرف خیاشورو سفت میکرد که مامان بزرگم نتونه،بازش کنه و مجبور شه، باهاش حرف بزنه،همینقدر عاشق:))♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نعمت درس خوندن و ادامه تحصیل

افتادم تو رفت و آمدهای خانواده شوهر!  به حدی اذیتم کردند که فراموشی گرفته بودم! 

در قضاوت همه حق را به تو دادند ولی، نکته اینجاست که من راز نگه دار ترم

بله...

و بخاطرش سلامتیم و از دست دادم...

بازم شروع کردم غر زدن...

ولی بعدش به خودم اومدم و شکرگذاری کردم و به خدا گفتم راضی ام به رضای خودت خدای مهربونم...

ببخشید اشتباه کردم...

و استغفار کردم چن هزار تا...

والانم مطمینم معجزه اش رو بهم نشون میده😊😊😊

وقتی ۸  سالم بود میگفتم اگه مامانم نباشه چه خوبه!

که بهم گیر نده...

صبح ها بیدارم نکنه!

اما حدودا چند ماه بعد مامانم طلاق گرفت 

و هرچی که قبله طلاقش برام ازار دهنده بود زیبا شد ....

گیر دادناش

صبح باهاش صبحونه خوردن...

همش شد ارزو 

همش شد حسرت 

به تو از دور سلام ،به سلیمانِ جهان از طرف مور سلام!😢♡ به تو از دور سلام ، به حسین از طرف وصله یِ ناجور سلام😔! به تو دلبسته شدم!! به شبایِ جمعه کربلا وابسته شدم ...  به تو دلبسته شدم !!به خدا من از همه به غیر تو خسته شدم 😢حسین اقام ♡همه میرن تو میمونی برام ...☆              شنیدم پنجره فولادت کربلا میده♡ سلام زندگی ،سلام عشق من؛ الاسلام علیک حجت بن الحسن...♡                                                                                                                     ♡الهی و ربی من لی غیرک؟!♡ (ای مبعود من!،مگه من جز شما چه کسی رو دارم!؟♡)در کدامین نخلستان هستی با دلدار خود بـه راز و نیاز نشسته اي؟در کدامین چاه سر فرو برده و راز دل می گشایی؟کاش می‌دانستیم بیت الاحزانت را کجا برپا کرده اي! یا امام زمان(عج)☆♡
بله... و بخاطرش سلامتیم و از دست دادم... بازم شروع کردم غر زدن... ولی بعدش به خودم اومدم و شکرگذا ...

ان شاالله عزیزم 

برای منم دعا کن

حَسبُنَا الله و نِعمَ الوَکیل : خداوند ما را کفایت می‌‌کند و او چه خوب نگهبان و یاوری است."مسلمانان واقعی، بدون هیچ ترس و هراسی، با آرامش خاطر و با توکّل به خداوند، در مقابل دشمنان و در مقابل ناملایمات ایستادگی می‌کنند."
وقتی ۸  سالم بود میگفتم اگه مامانم نباشه چه خوبه! که بهم گیر نده... صبح ها بیدارم نکنه! اما ...

عزیزم منم تجربه ی تو رو دارم و کاملا درکت کردم ❤💖

با این تفاوت که از دو سالگی از دستش دادم 

خودتو سرزنش نکن 

بچه بودی 

با خودت مهربون باش 💖😍

عزیزم منم تجربه ی تو رو دارم و کاملا درکت کردم ❤💖 با این تفاوت که از دو سالگی از دستش دادم  ...

مرسی♥

سعیم رو میکنم

شما هم بچه طلاقی؟

تو دوسالگی یه عقلتون نمرسید !

اما عقل من تو ۸ سالگی میرسید...😔

به تو از دور سلام ،به سلیمانِ جهان از طرف مور سلام!😢♡ به تو از دور سلام ، به حسین از طرف وصله یِ ناجور سلام😔! به تو دلبسته شدم!! به شبایِ جمعه کربلا وابسته شدم ...  به تو دلبسته شدم !!به خدا من از همه به غیر تو خسته شدم 😢حسین اقام ♡همه میرن تو میمونی برام ...☆              شنیدم پنجره فولادت کربلا میده♡ سلام زندگی ،سلام عشق من؛ الاسلام علیک حجت بن الحسن...♡                                                                                                                     ♡الهی و ربی من لی غیرک؟!♡ (ای مبعود من!،مگه من جز شما چه کسی رو دارم!؟♡)در کدامین نخلستان هستی با دلدار خود بـه راز و نیاز نشسته اي؟در کدامین چاه سر فرو برده و راز دل می گشایی؟کاش می‌دانستیم بیت الاحزانت را کجا برپا کرده اي! یا امام زمان(عج)☆♡
از دست دادن همسرم  درسته قدرشو میدونستم وبه خاطرش خیلی کارها کردم ولی نمیدونم چرا خدا ازم گرفتش ...

😭 

کاش خدا هممونو کمکمون کنه هرجووووری که میدونه 😭💖

مرسی♥ سعیم رو میکنم شما هم بچه طلاقی؟ تو دوسالگی یه عقلتون نمرسید ! اما عقل من تو ۸ سالگی میرسید ...

اره گلم 

از وقتی یادم میاد از رفتن مامانم در عذاب بودم 

باهاش در ارتباطی؟ 

اره گلم  از وقتی یادم میاد از رفتن مامانم در عذاب بودم    باهاش در ارتباطی؟

بابام نمیزاره...

الان حدود ۲ ماه هست ندیدمش!

اما در کل خیلی سخته در عین بودن نباشه 

وجود داشته باشه اما نشه از وجودش بهره برد

در حسرتش میمونی ! ارزوم ابنه با فتوشاپ یه عکس خانوادگی داشته باشیم...

بابام نمیزاره... الان حدود ۲ ماه هست ندیدمش! اما در کل خیلی سخته در عین بودن نباشه  وجود داش ...

عزیزززممم عزیزززم عزیزممم

اگه پیشت بودم محکم بغلت میکردم 

چون عییین درداتو کشیدم 

میفهمم چی میگی 

میدونی بعضی وقتا میگم بااااید قبول کنی دیگه مامان نداری 

خب سخته.

ولی اون کودک درونمونه که بی قراری میکنه 

خودتو بغل کن به اون بچه کوچولوی وجودت بگو تو تنهاش نمیذاری‌. کمکش میکنی حالش بهتر بشه.

اگه پدرت آروم شد، باهاش تلفنی حرف بزن 

منم مامانمو نمیبینم 

باهام مثل غریبه هاست 

انگار هیچوقت نداشتمش فقط یه خیال بوده

ببخشید طولانی شد

عزیزززممم عزیزززم عزیزممم اگه پیشت بودم محکم بغلت میکردم  چون عییین درداتو کشیدم  میفهم ...

نه اصلا طولانی نبود...

انقدر دلم میخواد یه خانم بغلم کنه ...

وقتی تو سن رشد بودم از همچی میترسیدم

از زن بودنم بدم میومد

از تغیراتم...

وقتی شبا تو دوران ماهیانم دلم درد میگرف فقط حقم هق هق بی صدا بود.‌‌..

۱۱ خرداد تولدشه و من اجازه رفتن ندارم 

از خالم به صورت پنهانی پیام دادم واسش تولد بگیره

پدرم تولد داشت

داداشم داشت 

مامانم داشت

و من...

من تا ۳ سال قبل هر روز تولدم دعوا میشد به خاطر همین دیگه به همه گفتم تولدم رو یادشون بره... خداروشکر این بار بخیر گذشت ...

میدونی دخترا چقدر عاشق روز تولدشونن؟

اونا تموم احساسم رو خورد کردن !

گاهی گریه میکنم و فقط میگم من مامانمو میخوام!