2777
2789

اگه میشه بگید چه وسایلی برا کوچولوتون میبرید بیمارستان برای روز زایمان  چه چیزایی لازمه براشون بگیریم  وچه چیزهایی واقعا لازمه🥰مرسی از مهربونیاتون

کوچولوهای مامان خیلی دوستون دارم  

وای خدا انشالله قسمت من و منتظرا 

چه حس خوبی 

خدایاااا

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

من پسرم مرداد ماهیه😍

همون وسایل عادی ساک بچه و لباس و پوشک و دستکش و جوراب و کلاه و 

ولی خب تو خونه هوا رو خنک نگه میداشتم اکثرا استین کوتاه با شلوار

یا اون شرت عینکیا تنش بود 😁 بیرون استین بلند مرتب

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پسرم مرداد ماهیه😍 همون وسایل عادی ساک بچه و لباس و پوشک و دستکش و جوراب و کلاه و  ولی خب ...

پتو ببرم یا دور پیچ کافیه  آیا قنداق فرنگی هم بگیرم شیر خشک ببرم چه مارکی بهتره

من پسرم مرداد ماهیه😍 همون وسایل عادی ساک بچه و لباس و پوشک و دستکش و جوراب و کلاه و  ولی خب ...

منم پسرم مردادی بود 

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

پوشک.دستمال مرطوب.دوسه دست لباس.شیر دوش دستی.پتو.جوراب ودستکش

چه پتویی ببرم دور پیچ باشه یا ضخیم  قنداق فرنگی چی ببرم شیر خشک ؟

پتو ببرم یا دور پیچ کافیه  آیا قنداق فرنگی هم بگیرم شیر خشک ببرم چه مارکی بهتره

من پتو بردم اما لازم نشد، قنداق فرنگی خیلی بهتره هم بخر و هم ببر

جمع و جوره

شیرخشک هم من نان دادم تا چهارماه، عالی بود

من پتو بردم اما لازم نشد، قنداق فرنگی خیلی بهتره هم بخر و هم ببر جمع و جوره شیرخشک هم من نان دادم ...

عه من فکرکردم شیر خودتو دادی🤦🏻‍♀️😂

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻