2777
2789
عنوان

خواهرانه بگید

68 بازدید | 10 پست

تاپیک قبل دستم خورد زود ثبت شد

من تو خرید جهیزیه چرخ گوشت و حذف کردم

گفتم نیازم نمیشه

به جاش غذاساز میخرم

تهش شاید بخوام گردو اسیاب کنم که بازم با غذاساز میکنم

یا سالی دوبار گوشت و مرغ چرخ کنم که یا مامانم هست یا از بیرون اماده

تروخدا بگیدچیز واجبیه؟

باید بگیرم؟

کار خوبی کردی

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.

منم نگرفتم تو فکر نباش اونقدا ضروری نیس

💓هی تویی ک داری اینو میخونی من از ته دلم دوسِت دارم و خوشحالم ک باهات تو یه زمان زندگی میکنم... فکرشو بکن ممکنه منو تو یه جای این دنیا جای پای همدیگه قدم برداشته باشیم.یا اتفاقی همو دیده باشیم.ب لباس هم یا صورت هم خیره شده باشیم .شاید والدینمون دوست بودن یا بچه هامون دوست بشن...میبینی چقد حس خوبیه اینکه کنار هم زندگی میکنیم؟ ما باهم جمعیت دنیا رو تشکیل دادیم.من عاشق زندگی و دنیا هستم... و همچنین عاشق تویی ک اینو میخونی...💜 لبخند از ته دلت آرزوی قلبیِ منه.💜..مراقب خوبیای دنیا باشیم باهم🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خریدم سه ساله سه بار استفاده کردم اونم واسه مادرشوهرم چرخ کردم🙂

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا
جدی؟ اخیش مرسی

مامانم داره منم گفتم اگ خاسم میام پیش تو جاش غذاساز گرفتم

💓هی تویی ک داری اینو میخونی من از ته دلم دوسِت دارم و خوشحالم ک باهات تو یه زمان زندگی میکنم... فکرشو بکن ممکنه منو تو یه جای این دنیا جای پای همدیگه قدم برداشته باشیم.یا اتفاقی همو دیده باشیم.ب لباس هم یا صورت هم خیره شده باشیم .شاید والدینمون دوست بودن یا بچه هامون دوست بشن...میبینی چقد حس خوبیه اینکه کنار هم زندگی میکنیم؟ ما باهم جمعیت دنیا رو تشکیل دادیم.من عاشق زندگی و دنیا هستم... و همچنین عاشق تویی ک اینو میخونی...💜 لبخند از ته دلت آرزوی قلبیِ منه.💜..مراقب خوبیای دنیا باشیم باهم🥰

من گرفتم ولی یکبارم استفاده نکردم

با چرخ گوشت مامانم چرخ میکنم

ولی نمیشه گفت ضروری نیست

من دوست ندارم بیرون چرخ کنم

شاید چرخ گوشت مامانم خراب شد تا ابد که نمیشه اونجا چرخ کنم پس لازمه

ولی من غذاساز ندارم

جای مردان سیاست بنشانید درخت!!!تا هوا تازه شود...
چه مارکی گرفتی از غذاساز راضی هستی منم همین خیال و دارم

کن وود عاره راضیم کار را بندازه چند کاره اس البته اسیاب و همزن و غذا ساز و ابمیوه گیر و اینا