2777
2789
عنوان

بارداری با ذخیره کم

493 بازدید | 23 پست

من سنم ۳۹ هست در حال اقدام هستم رفتم دکتر گفته اول باید ذخیره تخمدان بدی پریودم میشم ولی یک عقب جلو نگرانم که ذخیره کم باشه کسی هست که با ذخیره کم دکتر پیشنهاد ای وی اف بده لطفا کسانی که مشکل منو دارن و نتیجه گرفتن کمکم کنید 

درخواست دوستی بدین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ذخیره تخمدانم کمه دکتر گفت ای وی اف کن. Hmg زدم این ماه باردار شدم

عزیزم ذخیره تخمدان شما چند بود و اف و اس اچ و ال چ سما چطور بوده و میشه برام توضیح بدی‌پریود میشدی یا نه نامنظم میشدی خواهش میکنم کمکم کن 

عزیزم ذخیره تخمدان شما چند بود و اف و اس اچ و ال چ سما چطور بوده و میشه برام توضیح بدی‌پریود میشدی ی ...

گلم ذخیره تخمدانم کمتر یک بود ۸۹ درصد بود. امپول hmg وی کمکی شش دونه زدم لتروزول خارجی هم گرفتم خوردم با تجویز دکتر و اینکه گفت روزی چند دونه بخور. اچ سی جی نزدم خودش ازاد شد

گلم ذخیره تخمدانم کمتر یک بود ۸۹ درصد بود. امپول hmg وی کمکی شش دونه زدم لتروزول خارجی هم گرفتم خورد ...

میشه منم راهنمایی کنی اخه یک ماهه که پریود نشدم ولی اینقدر شدید درد زیر شکم و تخمدان دارم پنجشنبه باید برم برا بخیره تخمدان 

میشه منم راهنمایی کنی اخه یک ماهه که پریود نشدم ولی اینقدر شدید درد زیر شکم و تخمدان دارم پنجشنبه با ...

در چ مورد عزیزم؟ اول باید از بدی ببینی ذخیره تخمدانت چطوره.. برو پیش فاطمه چراغی خیلی دکتر خوبیه من بار دوم ک باردار شدم پیشش بودمـ. ولی بچم سقط شد بار سوم همین امپولایی ک زدم رو اون نوشت برام ولی من نزدم رفتم پیش ی دکتر دیگه اونم همینا رو نوشت ک باردار شدم

عزیزم همسرتون ازمایش اسپرم دادن؟ اگه خودتون مشکل خاصی ندارید و همسرتون هم سالم ان با ذخیره کم و دارو و امپولای هورمونی باردار میشید انشالله 

أَللّهُمَّ ارْزُقْنی شَفاعَةَ الْحُسَیْنِ یَومَ الْوُرُودِ