2777
2789
عنوان

چطور با خانواده همسرم رفتار کنم؟

224 بازدید | 13 پست

سلام. من و همسرم در یک شهر دیگه زندگی می کنیم. ماهی یک بار می ریم شهرستان، معمولا سه روز می مونیم و این سه روز رو خونه مادرهامون هستیم. شبها خونه مامانم می خوابیم..صبح می ریم بازار و دکتر و...خلاصه هر کاری داریم انجام می دیم. ظهر می ریم خونه مادر شوهرم و پنج شش ساعتی اونجا می مونیم. و برای شام برمی گردیم خونه مادرم. این طوری برنامه ریزی کردیم که منصفانه به دیدن همه برسیم‌. چند وقته مادرشوهرم گیر می ده که شامم اینجا بمونید..اصلا درک نمی کنه که منم دو روز دیگه باید برگردم و دلم می خواد مامانمو ببینم. به پدر شوهرم گفته و حالا هر وقت می خواهیم بریم پدرشوهرم داد می کشه و با یه لحن بازخواست کننده و بی احترامی می گه کجا می رید؟ خودشم خیلی اصرار می کنه.

از طرفی هر وقت هم می رم اونجا خیلی تیکه بهم می پرونن.زخم زبون می زنن..من نقاشی بلدم و مادرشوهرم خیلی حسادتش می شه..از اول بهم می گفت جاریتم نقاشی بلده..اینو جاریت کشیده..یا خودش بافتنی بلد بود..می گفت اینم برای خورش هنره..منو جلوی خواهر شوهراش و خواهراش کوچک می کنه..من همش سکوت می کنم چون می بینم اگه جواب بدم بیشتر حرف می شنوم..سپردمشون به خدا..اما نمی دونم چطور برخورد کنم..می خوام روابطمون خوب باشه.  

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

همیشه حرفاشونو گوش کن بله قربان گو باش رابطه تون حوب شه 

البته اون موقع چیزی از روحت نمیمونه .

ببین منم راه دورم هر وقت میرم بعد یه وعده میرم خونه مامانم شوهرمم بعد یه وعده میره خونه مامانش دیگه تا دو روز بعد که میخوایم بریم با هم کار نداریم حالا خانوادها هرچی میخوان بگن 

من و شوهرم اینجوری برنامه ریزی کردیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه وعده هم پیش اونا بمونید ولی دیگه هر چی گفتن گوش نده

همین کارو می کنم..اما داد می کشن سرمون و خیلی هم اصرار می کنن..خسته شدم..کی این رفتارا تموم می شه..

اخه من یه جاری هم دارم که با مادرش یه شهر دیگه زندگی می کنه .اون وقتی می یاد جای دیگه ای نداره که بره..به خاطر همین می مونه خونه اونا..حالا از منم انتظار دارن همینطور باشم. 

همین کارو می کنم..اما داد می کشن سرمون و خیلی هم اصرار می کنن..خسته شدم..کی این رفتارا تموم می شه.. ...

گوش نده بگو دعوتیم و قول دادیم انشالله دفعه بعد چهار بار بگی کوتاه میان یا میتونی یه کار دیگه بکنی کلا خونه مادرت باش شامو بنداز خونه پدرشوهرت هیچ کاری هم نکن مثل مهمون بشین بخورو برو... اگه اعتراض کردن بگو خونه مادمم همینجوریم ناراحتید دیگه نیام

کاش می شد بی خیال بشم..هر روز دارم به این مسایل فکر می کنم..

مهم شوهرته .اگه الان کاری نکنید بعد از بچه دار شدن باید ارزوی خونه بابات موندنو بکنی چون میگن ما نوه رو ندیدیم سیر نشدیم .

الان جلوی من جرات این حرفا رو ندارن .چون شوهرم خیلی پشتم وایساد .همیشه بهشون میگفت بچه های شما نزدیک هستن کلا ۵ شنبه جمعه خونتونن این هم ماهی یکبار میاد حق داری بره پیش مادرش .

من خودم تجربه کردم میدونم حرفشون مثل مته میره رو مخ ادم .

اول از همه شوهرتو با خودت همراه کن

کاش می شد بی خیال بشم..هر روز دارم به این مسایل فکر می کنم..

سلام سمیه ، تو این دو سال که از ارسال این تاپیک گذشته وضعیتتون چطور  شده !؟ ،😊 وضعیت احترام و ارتباط با خانواده شوهر ، 

راستی لطفاً هوای من رو برای ترجمه داشته باش،☺️😐

سلام سمیه ، تو این دو سال که از ارسال این تاپیک گذشته وضعیتتون چطور  شده !؟ ،😊 وضعیت احترام و ...

سلام. خیلی بهتر شده..زمان حلال مشکلاته.

چشم😊😊