2777
2789

نی نی سایتی های عزیز

هرکسی ایده برای خرید لوازم منزل داره

یا وسیله برقی بزرگ و کوچیک گرفته راضی بوده تو این تاپیک به اشتراک بزاره....

تا  تازه عروس های سایت بتونن از تجربه بقیه استفاده کنن

عکس لوازم منزل اتون یا دکور های خاص ک بشه ایده گرفت به اشتراک بزارید

😊😎🙏🌷🌹

قَصݛ میسآزَ۾ بآ ټَما۾ِ آجِݛهآیۍ کعِ پَݛټ ڪَݛډَטּ سَمټَم :)

منم غذا ساز وآبمیوه گیر تک کاره میخوام چندکاره دارم تازه عروسم نیستم ۶سال گذشته اما چندکاره سخته کار باهاش تک کاره میخوام اگه کسی داره وراضیه لطفا بگه ممنون میشم

قوی باش وپر از انرژی مثبت این کل روزاتو میسازه وتوکل به خدا کن خدا همیشه پشتته 💪💪💪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ابمیوه گیر نیولند دارم راضی ام البته منم تازه عروس نیستم

ممنون عزیزم تک کارست؟؟؟ 

قوی باش وپر از انرژی مثبت این کل روزاتو میسازه وتوکل به خدا کن خدا همیشه پشتته 💪💪💪
منم غذا ساز وآبمیوه گیر تک کاره میخوام چندکاره دارم تازه عروسم نیستم ۶سال گذشته اما چندکاره سخته کار ...

من غذاساز

مارک میگل گرفتم  هنوز استفاده نکردم ولی تعریفشو زیاد شنیدم

آبمیوه گیری ام برایتون دارم  

اره.من دوساله دارم وازش راضیم غذاساز نیولایف دارم اما تک کاره نیست

ممنونم ازتون

من غذاساز مارک میگل گرفتم  هنوز استفاده نکردم ولی تعریفشو زیاد شنیدم آبمیوه گیری ام برایتون د ...

مرسی عزیزم 

وسایل برقی فقط اونایی که استفاده زیاد دارن بخرین وگرنه الان با این قیمت ها حیفه پول بدین و استفاده ن ...

دست رو هر چی میزاری میلیونیه اخه

الان وسایل بزرگام نمیدونم چ مارکی بگیرم

تو دی جی کالاام میزنم  رو هر وسیله عیب و ایراد میزارن