وایی ما هممون تو یه اپارتمانیم و تموم واحدمون خانوادگیه امروز مادر شوهرم داشت از خونه جاریم میومد هی حرص میخورد منم داشتم میرفتم خونه بابام یهو از راه پله سر خورد پایین 😂😂😂😂😂وایی منم نتونسم خودمو بگیر ریز خندیدم و کمکش کردم بلند شه خوب شد ندید دارم میخندم وگرنه فاتحه ام خونده بود
دوستانی که شوهرشان دست بزن داره ،فحاشی و بددهنی میکنه مردای که دارند ولی خسیسن و خرج نمیکنن اونایی که رفیق بازن بیشتر وقتشان بیرون خونه هستند و یا خانواده شوهر دخالت میکنند کسانیکه همسایه براشون مزاحمت ایجاد میکنه برای حل این دغدغه ها میتوانید خواهر گلم برای مشاوره هیچ هزینه ای از شما دریافت نمیکنند ........ فقط خانمهای متاهل که برای حل مشکلاتشان به هر جایی مراجعه کردن و همه راههای پیش رو و پیشنهادی امتحان کردکردن .ولی متاسفانه موفق نشدن ........؟؟؟؟. پاسخگو هستیم ...........
وای تو هم مثل خانواده شوهر منی، اونام اگه یهو جلوشون پات پیچ بخوره و زمین بخوری مسخره میکنن آدمو، یه سری من خونشون بودم ساعت 3 بعدازظهر از ضعف یهو زمین خوردم چون ناهارشونو نیاورده بودن کوفت کنیم، هر هر بهم خندیدن، منم عصبی شدم گفتم والا اینجا آدم از گشنگی حق داره بیفته
خیلی بد افتاد نمیدونم داشت چی با حرص میگفت خونه جاریم واحد بالاس طبقه دوم نمیدونم باز چیشده بود این دوتا اصلا باهم نمیسازن😂😂😂منم نتونسم خودمو بگیرم خدا منو ببخش
کاش میشد به گذشته برگشت به گذشته هایی که هنوز درآن سرشارم ازعشق، طراوت وشادابی و... خدایا یا گذشته را ازیادم ببر یا دوباره سرشار از عشقم کن میدانم که میتوانی