2777
2789
عنوان

همیشه همه چیز رو نمیشه فریاد زد!

171 بازدید | 9 پست

ماشین جلویی خیلی آهسته می‌رفت، و با اینکه مدام بوق می‌زدم، به من راه نمی‌داد. کم کم داشتم خونسردیم رو از دست می‌دادم که ناگهان چشمم به نوشته کوچیک روی شیشه عقبش افتاد: "راننده ناشنواست، لطفا صبور باشید!" دیدن این نوشته همه چیز رو تغییر داد. بلافاصله آروم گرفتم، سرعتم رو کم کردم و چند دقیقه با تاخیر به خونه رسیدم، اما مشکلی نبود.

توی بقیه راه با خودم فکر کردم اگر اون نوشته پشت شیشه نبود، من باز هم صبوری به خرج می‌دادم؟ راستی چرا برای صبوری و بردباری در برابر مردم به یه نوشته نیاز داریم؟ اگر مردم نوشته‌هایی روی پیشونی خودشون بچسبونن، با اون‌ها صبورتر و مهربون خواهیم بود؟ نوشته‌هایی مثل کارم رو از دست دادم، در حال مبارزه با یه بیماری سخت هستم، توی خونه با همسرم مشکل دارم، عزیزی رو از دست دادم، احساس غم و افسردگی می‌کنم، در شرایط مالی خیلی بدی قرار دارم، بعد از سال‌ها درس خوندن هنوز بیکارم و شغل درست و حسابی ندارم، توی خونه از بیماری نگهداری می‌کنم، و صدها نوشته دیگه شبیه همینا.

باید قبول کنیم که همه، درگیر مشکلاتی هستن که ما چیزی ازشون نمی‌دونیم. بیایم نوشته‌های نامرئی همدیگه رو خوب درک کنیم، و با مهربونی به هم احترام بذاریم. همیشه همه چیز رو نمیشه فریاد زد …

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خانم @mehraneh1359    

شما چرا جواب نمیدین چنبار تگتون کنیم؟

اولا ارزشی ندارین براتون تاپیک جداگانه بزنم و تگ کنم😐 مطمئن شدم کلاهبردار هستین😑 وگرنه تاپیک دیگ میزدین فک کردین ما ساده ایم؟ امیدوارم جواب خوبی از خدا بگیرین ک حتی ریپلای رو جواب نمیدین👌واقعا متاسفم....

خیلی متن قشنگ و تاثیر گذاری بود 😍😍 امضات عالی تره خیلی خوب وزن کم کردی 

قربونت

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
خانم @mehraneh1359       شما چرا جواب نمیدین چنبار تگتون کنیم؟ اولا ارزشی ند ...

مرسی بخاطر لطفی که به من داری😂

چند نفر تجم کردن چنروز نیومده بودم ندیدم گلم

خب یعنی دوباره تایپیک بزنم؟

بخدا انقدر بهم گفتن کلاهبردار اعصابم خیلی خورد شد دیگه گفتم بیخیال😂😂

حالا ببینم چی میشه دوباره تایپیک میزنم احتمالا

مرسی بخاطر لطفی که به من داری😂 چند نفر تجم کردن چنروز نیومده بودم ندیدم گلم خب یعنی دوباره تایپیک ...

انقد کد زدم ثبت نکرد حرصم گرفت دیگ🥺🥺

گفتم حتما کلاهبرداریه

گوشی های دیگ هم امتحان کردم نشد

ببخش شما😕❤

انقد کد زدم ثبت نکرد حرصم گرفت دیگ🥺🥺 گفتم حتما کلاهبرداریه گوشی های دیگ هم امتحان کردم نشد ببخش ...

جدی؟ یعنی کلا برنامه نصب نشد؟از گوگل پلی دریافت کردی؟

نه عزیزم خواهش می کنم کمک خواستی حتمن خبرم کن