2777
2789
عنوان

برای ازدواج قد خیلی مهمه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3277 بازدید | 37 پست

همیشه دوست داشتم قدبلند باشه شوهرم 

و شکرخدا همون شد 183

خودمم 165

دعای نی نی سایتی زود قبول میشه....خوندی ی دعایی برای شفای پدرم بکن .گرفتار سرطان هست.خدایا سلامتی پدرمو بهش ببخش ..الهی آمین 
من و همسرم هم قدیم و راضی چون من اصلا پاشنه بلند دوست ندارم کفش مجلسی هم بدون پاشنه میگیرم

چندین

من ملکه آبی پوش آتلانتا ملکه آرامش علم عشق ثروت کار خود را به خدا وامیگذارم که خداوند بر احوال بندگان بیناست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای من مهم بود عزیزم چون من قدم 170عه و باید خب حداقل همسرم ی پنج سانتی بلندتر میشد دیگ 

ولی شوهرمو دیدم انقد عاشقش شدم فقط ملاکم شد عشق و علاقه(همسرمم قدش 178 نقریبا

استغفرلله ربی و اتوب الیه🌾

به نام خدا من ۱۶۷ اون ۱۹۰😐💔 

نرده بون سیوه

مدلینگ باشگاه هستم پس تا جایی که بتونم به سوال هاتون جواب میدم😃👀.لینک پیام ناشناس دوست داشتی یه یادگاری از خودت برام بزار   https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=6397084&slug=%D9%85%DB%8C%D8%AF%D9%88%D9%86%D9%85-%D8%AE%D8%B2-%D8%B4%D8%AF%D9%87&postId=188953232.. واسه تمام کسای ک نیاز مند دعا هستن صلوات میفرستم 😊⁦❤️⁩  .                                 خانمای سایت  همه جای خواهرای  نداشتم هستن جز ی عده ک انگار زندگی خیلی بهشون فشار آورده و خشن و تند رفتار میکنن😊😉 .                                                                                                                         

مرد باید اول باشخصیت باشه یادت نره هیچ وقت ولی برای بچه ها تون اگه قد مرد بلند باشه خوب نسل بلند قد تری دارین میدونی 

ولی اول ا زهمه شخصیت سالم مرد و اخلاقش مهمه این که مسیولیت پذیر باشه و مهربان باشه دست دل باز برای همسرش باشه

باید ببینی خودت چطوری دوس داری

مثلا من با قد 158 پسر زیر 175 اصلا قبول ندارم

خواهرم با قد 163 براش مهم نیس و پسر 170 هم راضیه

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  
نه اصلا این چیزا مطرح نیست  باید دید طرفین دنبال چی هستن معمولا زن هایی که با مرد کوتاه ور یا ...

واقعا دلیلش اینه ک با مردکوتاه ازدواج کردن فقط واس پوله؟؟!!!

پدرم بامادرم هم قدن فک کنم ۱۷۵یناباشه..ولی پدرم ۳۰سال بامادرم زندگی کرده هیچوقت صداشو بلند نکرد۳۰سال زندگی عاشقانه..اون وقت میگین بخاطرپول؟؟

پدرم ازکلی مردهای۲متری اطرافم دیدم مردتر هس..

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐