2777
2789
عنوان

بیاین یه ماسک خونگی عالی بگم بهتون

3413 بازدید | 17 پست

این ماسک برای سفید شدن صورت و رفع تقریبی جوش های سیاه بینیه.منکه خودم خیلی دوسش دارم.

البته بگم برای پوست های خشک بیش‌تر خوبه،دوستانی که پوست چرب دارن به نظرم استفاده نکنن بهتره.

یکم شکر رو با کره قاطی میکنید،تا خالت خمیری بگیره

(نیازی نیست کره رو آب کنید)

بعد اونا رو روی پوستتون یکم ماساژ بدید و دونه های شکر رو تا جایی ک میشه با انگشت روی پوست بچسبونید.بعد از حدود چهل دقیقه صورتتون رو با آب ولرم بشورید و با دستمان کاغذی روی صورتتون رو کاملا پاک کنید تا چربی های اضافه کره بره.

بعد حتما صورتتون رو کرم مرطوب بزنید و یکم با دست(حتما دستتون رو با شوینده بشورید)ماساژ بدید پوست صورت رو.

اگر ماسک های دیگه ام خواستید بگید حتما تا کمکتون کنم.

اموزش زبان ترکی استانبولی میدم،اگر دوست داری این زبان زیبا رو یاد بگیری بهم درخواست دوستی بده.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واس زیر چشم یه ماسک میگین  آب رسان باشه درسته پسرم اما خب برام مهمه🥀🙌🏻

زیره چشمت فقط سیاهه یا گودی ام داری؟

اموزش زبان ترکی استانبولی میدم،اگر دوست داری این زبان زیبا رو یاد بگیری بهم درخواست دوستی بده.
زیره چشمت فقط سیاهه یا گودی ام داری؟

زیاد سیاه نیست و گود هم نیست

بیشتر واس چروک ریز ک داره میخام

چون سرکارم طولانی مدت هستم ماسک آبرسان میخام

شبا استفاده کنم

عدالت‌راکشته‌اندوقاضی‌مجرم‌ست؛    دنیابه‌چپ،آخرت‌به‌راست
سلام میشه یه ماسک خوب و مفید برای برطرف شدن آکنه و جوش معرفی کنی؟ پوست من تقریبا چربه و جوش میزنم

کرم گوری برای پوست چرب و جوش داره عالیه جای جوشو میبره پوستتم سفید و صاف میشه لک همه که خیلی خوب میبره اصلانم عوارض نداره چون گیاهیه البته اصلشو بزن فقط اصل

سلام میشه یه ماسک خوب و مفید برای برطرف شدن آکنه و جوش معرفی کنی؟ پوست من تقریبا چربه و جوش میزنم

خب بینید معجزه گر‌ تر از پیاز ب نظر من نداریم.اگر تو صورتت جوش های قرمز خیلی بزرگ میزنه ی تیکه پیاز کوچیک ببر.با چسب بچسبون رو اون قسمت و بعد از نیم ساعت بردار.اون سفیدی جوش رو کلا میکشه بیرون.

آب سیب زمینی هم عالیه.سیب زمینی رو رنده کن آبش رو با کمی عسل و شکر و ابلیمو قاطی کن.نیم ساعت بذار باشه بعد بشور.

سعی کنید مواد آرایشی رو پوستتون نذارید صبح تا شب بمونه 

حتما رو بالشتی رو زود ب زود بشورید

سعی کنید ک خیلی دستتون رو ب صورتتون نزنید

خب حالا شما فقط صورتتون جوش میزنه یا همه بدن؟

زیاد سیاه نیست و گود هم نیست بیشتر واس چروک ریز ک داره میخام چون سرکارم طولانی مدت هستم ماسک آبرسا ...

شما قرص ویتامین E بگیرید بزنید ب دور چشم یا جاهای دیگه ک خطوط داره.بعد چهل دقیقه بشورید.

و سعی کنید هر شب به پوستتون قبل از خواب کرم مرطوب بزنید و با دست خوب ماساژ بدید ک ب شدت تاثیر گذاره

شیوه صحیح ماساژ رو حتما از اینترنت ببینید

ممنون از کجا تهیه کنم؟

اگه جنوب مث بندر و بوشهر زاهدان و کرمان هستی همه لوازم آرایشیا دارن اگه نیستی من جنوبی هستم و از جنوب میارم میفروشم خیلی هم طرفدار دارن اگه پیدا نکردی به شماره واتساپم پیام بده 09926861076

خب بینید معجزه گر‌ تر از پیاز ب نظر من نداریم.اگر تو صورتت جوش های قرمز خیلی بزرگ میزنه ی تیکه پیاز ...

ممنون بابت راهنماییتون فقط ماسک سیب زمینی که معرفی کردین صورتم رو تحریک نمیکنه یعنی باعث نمیشه جوش بیشتری بزنه؟

همه ی بدنم نه فقط صورتم و بازوهام، قفسه ی سینمم جوش میزنه

شما قرص ویتامین E بگیرید بزنید ب دور چشم یا جاهای دیگه ک خطوط داره.بعد چهل دقیقه بشورید. و سعی کنید ...

مچکرم🥀🙏🏻

عدالت‌راکشته‌اندوقاضی‌مجرم‌ست؛    دنیابه‌چپ،آخرت‌به‌راست
ممنون بابت راهنماییتون فقط ماسک سیب زمینی که معرفی کردین صورتم رو تحریک نمیکنه یعنی باعث نمیشه جوش ب ...

شما کبدت داغه

یعنی خون شما داغه

و وقتی حرارت رو بیاری پایین خود ب خود جوش ها کمتر میشه

سلام یه ماسک برا شادابی پوست و شامپو برای مو خشک معرفی میکنید؟ ممنون

شامپو رو حقیقتا نمیدونم

اما برای پوست میتونید از ترکیبات زیر استفاده کنید

ابلیمو و شکر

عسل 

شکر و کره

هویج و شکر(ممکنه صورت یکم رنگ بگیره ک حتما با دستمان پاکش کنید)

ماسک خیار (البته نه زیاد چونکه چاق کنندس)

و هرشب قبل خواب صورت رو با کرم مرطوب ماساژ بدید