2777
2789
خخخخ یبار سه تا پنج خوردم فقط یه شب تا ۱۱ صبح خوابم برد 

نکن اینکارو با خودت،، منم ی مدت مشکل داشتم رفتم دکتر بهم داد شبی یکی میخوردم ولی بهم گفت بعد یک ماه باید دوزش کمتر بشه تا این ک کلا قطعش کنم،، یکی از عوارضش فراموشی اوره،، باورت میشع با این ک ی ماه خوردم بعد ماه بعد کم کم گذاشتمش کنار الان بعد چن سال عوارضش هست،، خیلی فراموش کارم حتی در حدی ک کارامو یادداشت می کنم،، روی دوتا کار با هم تمرکز ندارم،، مثلا اگ دارم چت میکنم کسی کنارم هرچقدرررر صحبت کنه متوجه نمیشه چی میگ،، تمرکزم فقط رو یکار میتونم بزارم

وای من ۲۳ سالمه  کلونازپام الورازپام اسنترا سیتالوپرام کلومفین همه رووووو یه دور خوردم واقعا ل ...

از عوارضش کوچیک شدن مغزه ,حتی تشنج افسردگی شدید ، باز جوونی خوبه سعی کن فعالیتای سنگین کنی تا بخوابی از اینا دل بکن با مواد مخدر فرقی ندارن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص خوبی نیست ، بعد یه مدت افسردگی برات میاره ، اعتیاداوره ، بعد همش باید بیشتر بخوری تا تاثیر کنه و نخوری بدنت لرز میگیره. برو دکتر قرص خواب اور بهت بده . ترازودون یا قرصهایی که ملاتونین دارن .