مانیلی_جان مدیر استارتر عضویت: 1397/02/22 تعداد پست: 122 عنوان دکتر خوب تو محب کوثر 69 بازدید | 12 پست کسی تو محب کوثر تازگیا زایمان کرده ؟؟ دکترتون کی بوده 1400/02/29 | 10:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saharmg عضویت: 1399/08/21 تعداد پست: 7515 دکتر اخلاق نجات کارشون عالی بود مطبش ولتجکه ولی از بیمارستان اصلا راضی نبودم من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
مانیلی_جان مدیر استارتر عضویت: 1397/02/22 تعداد پست: 122 دکتر اخلاق نجات کارشون عالی بود مطبش ولتجکه ولی از بیمارستان اصلا راضی نبودم عع چرا کی زایمان کردی چقدر هزینش شد
saharmg عضویت: 1399/08/21 تعداد پست: 7515 عع چرا کی زایمان کردی چقدر هزینش شد آخر اسفند زایمان کردم هزینه با عکاسی و همراه شد هفت و خورده ای تو بخشی که من بودم رفتار پرسنلش جالب نبود من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
مانیلی_جان مدیر استارتر عضویت: 1397/02/22 تعداد پست: 122 آخر اسفند زایمان کردم هزینه با عکاسی و همراه شد هفت و خورده ای تو بخشی که من بودم رفتار پرسنلش جالب ... الان من زنگ زدم برای هزینه گفت ۱۱ یعنی از اسفند تا الان انقدر گرون شده ؟؟
دریاپانی عضویت: 1399/08/27 تعداد پست: 471 آخر اسفند زایمان کردم هزینه با عکاسی و همراه شد هفت و خورده ای تو بخشی که من بودم رفتار پرسنلش جالب ... چقدر خوب گرفتن ازتون،من ۱۷خرداد زایمان دارم،۱۱تومن بدون عکس و این چیزا🤨
دریاپانی عضویت: 1399/08/27 تعداد پست: 471 الان من زنگ زدم برای هزینه گفت ۱۱ یعنی از اسفند تا الان انقدر گرون شده ؟؟ منمممممم بدون عکس و این چیزا
مانیلی_جان مدیر استارتر عضویت: 1397/02/22 تعداد پست: 122 چقدر خوب گرفتن ازتون،من ۱۷خرداد زایمان دارم،۱۱تومن بدون عکس و این چیزا🤨 شما دکترت کیه ؟ اتاق خصوصی داری؟ اخه من پرسیدم اتاق خصوصی چنده گفت با همین ۱۱ تومنه
دریاپانی عضویت: 1399/08/27 تعداد پست: 471 شما دکترت کیه ؟ اتاق خصوصی داری؟ اخه من پرسیدم اتاق خصوصی چنده گفت با همین ۱۱ تومنه&nb ... منم اتاق خصوصی،خب بخاطر کرونا کلا اتاق ها خصوصیه،دکتر لیلا برزو
مانیلی_جان مدیر استارتر عضویت: 1397/02/22 تعداد پست: 122 منم اتاق خصوصی،خب بخاطر کرونا کلا اتاق ها خصوصیه،دکتر لیلا برزو درمورد دکتر سلخی چیزی نشنیدی
دریاپانی عضویت: 1399/08/27 تعداد پست: 471 درمورد دکتر سلخی چیزی نشنیدی نه عزیزم نشنیدم.زنگ بزن خوده بیمارستان،راهنماییت میکنه
saharmg عضویت: 1399/08/21 تعداد پست: 7515 الان من زنگ زدم برای هزینه گفت ۱۱ یعنی از اسفند تا الان انقدر گرون شده ؟؟ همون موقع گفته بود شایدذبرای اسفند همدگرون کنه شانس آوردم نکرد من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
saharmg عضویت: 1399/08/21 تعداد پست: 7515 چقدر خوب گرفتن ازتون،من ۱۷خرداد زایمان دارم،۱۱تومن بدون عکس و این چیزا🤨 بعد عید گرون کرده من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده