2777
2789
عنوان

تو خونه بشین و درآمد کسب کن

212 بازدید | 17 پست

سلام خانمهای عزیز،چندین ساله دوستانم  عضو شرکتای مختلف مارکتینگ بودن و ب من پیشنهاد عضویت میکردن و من مقاومت میکردم و دوست نداشتم و وارد مجموعشون نمیشدم حقیقتن از بس دیدم شرکتی مثل پنبه ریز چقدر اجبار داره ب خرید و این چیزا دوست نداشتم و عضو نمیشدم تا یکی از آشناها شرکت نفیس و بهم معرفی کرد و ب اجبار و اصرار ایشون عضو شدم و خداروشکر راضی ام و به درآمد رسیدم، خواستم به کسانی ک دنبال ی شغل واقعی پردرآمد میگردن معرفی کنم.🌺

نفیسی ها دستا بالا😅😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا؟! بازار یابی هس؟یا چجوریه

شرکت نفیس محصولات مراقبتی پوست و مو و... داره و محصولاتی مصرفی همه وبا معرفیش ب اطرافیانتون هم تخفیف محصول شاملتون میشه و هم براساس حجم فروشتون خودشرکت اول هر ماه پورسانت واریز میکنه

آشناتون چرت گفته همشون لنگه همن😕😒

اول پیام واریزی شرکت ک براش اومد دیدم بعد عضو شدم🙈

و از اونجایی ک بعداز گذشت چند ماه خودمم ب درآمد رسیدم گفتم اینجاهم به خانمهایی ک دنبال شغل خانگی هستن معرفی کنم....

سلام عزیزم باید خرید کنیم از شرکت نفیس؟

سلام خانمی.اگر علاقه ب محصولات پوست و مویی وآرایشی و مشاوره دادن داشته باشین بهتون قلق کارو کاملن آموزش میدیم و طریقه مذاکره و فروش رو یاد میگیری...

گفتم ک انقدر ک محصولات خوب و قیمت مناسب و اقلام مصرفی روزانه هستن خیلی راحت میتونی فروش کنی...

سلام خانمی.اگر علاقه ب محصولات پوست و مویی وآرایشی و مشاوره دادن داشته باشین بهتون قلق کارو کاملن آم ...

ممنون عزیزم... یعنی باید بخرم و بفروشم؟

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام 💚 سادات طباطبایی ام 💚💚 روزه استیجاری و ختم چله 💚

ممنون عزیزم... یعنی باید بخرم و بفروشم؟

این کار میتونی بکنی میتونی هم مشتری بگیری و برا مشتریت سفارش بدی  و شما تخفیف محصول شاملتون میشه و سر ماه پورسانت فروش..

تو اون تاپیک برید بخونید برا ی خانم دیگه هم توضیح دادم ..

اگر میخاین درخواست دوستیمو بپذیرید تا بیشتر راهنمایتون کنم

این کار میتونی بکنی میتونی هم مشتری بگیری و برا مشتریت سفارش بدی  و شما تخفیف محصول شاملتون میش ...

قبول کردم عزیزم فقط تماس تصویری و اینطور کارا نباشه که همسرم نمیذاره

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام 💚 سادات طباطبایی ام 💚💚 روزه استیجاری و ختم چله 💚