مادر شوهر من زن بدی نیست ولی لامصب یه حالین که انگار حرفاشون با نیشه حسودن نمیتونن ببینند پسرسون با عروسشون خوشحاله تو ذهنشون فکر میکنند پسراشون باید مثل مجردی هاشون باشند یا تو مسافرتت اونارو ببرند یا نمیتونن رفاه عروس ببینند تهش اینه اصلا ی جورین قبول کننییننن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من ک. مشکلی ندارم باهاشون مادر شوهرمم. خیلی دوست دارم
طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی میتواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم
من از مادر عشقم متنفرم اینو اولین باره اینجا میگم ....من واقعا ادمی نیستم راجعبه کسی بدگویی کنمولی این زن به شدت ادم بد ذاتیه
هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤