2777
2789
عنوان

خانوما لطفا راهنماییم کنید..

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 71 پست
بخدا صبح ۳ ساعت طول کشید یه خونه ۶۰ متری رو جارو بکشم از بس پاپیچم میشدن منم خیلی خستم ولی کسی ندار ...

وااااااای دقیقا منم همینطورم اینقد به پر وپام میپیچه و جیغ وداد میکه اعصابم خراب میشه.

به قول شما هرجام میریم کوفتمون میشه تازه بدترم میشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا صبح ۳ ساعت طول کشید یه خونه ۶۰ متری رو جارو بکشم از بس پاپیچم میشدن منم خیلی خستم ولی کسی ندار ...

خودتو حبس نکن عزیزم برو مسافرت روستا که از همه بهتره برو بیرون هوای ازاد زیاد اذیت نمیکنن

بعدم مشکلی هست که ما باهاش درگیریم و حالاحالاها ممکنه باشه حداقل تا سه سال دیگه اگه یه سره خودخوری کنی خودتم داغون میشی لااقل همون روستا رو که برو حتما برای روحیه خودت

اینام بزرگ بشن انشالله خوب میشن

اون حجامت که گفتی هم میگن خیلی خوبع ولی من انجام ندادم چون بچم خیلی میترسه اگ تونستی انجام بده

خداجونم میدونی جز تو پناهی ندارم 
خدا حفظشون کنه.. علائم بیش فعالیو سرچ کن بخون ببینم عائمشو داره یانه

پسر من خیلی باهوشه زود هرچی میگم یاد میگیره تمرکزش بالاس

در مورد توجه به حرفام اگه با زبون خوش بگم گوش میکنه اگه تند بگم نمیشنوه

خواستش باید اجرا بشه وگرنه تا شب فقط تکرار میکنه و گریه میکنه ولی گاهی منم لجبازی میکنم نمیدم

خربکاریم که فراوونه

همیشه در همه حال به خدامون امیدوار باشیم
خودتو حبس نکن عزیزم برو مسافرت روستا که از همه بهتره برو بیرون هوای ازاد زیاد اذیت نمیکنن بعدم مشکل ...

مسافرت رو میرم ولی خوش نمیگذره که

حالا چن تا حرفم از اینو اون میشنوی بیشتر اعصابت خورد میشه

در مورد حجامت قکر میکنم ولی پسر منم ترسو ه

پسر من خیلی باهوشه زود هرچی میگم یاد میگیره تمرکزش بالاس در مورد توجه به حرفام اگه با زبون خوش بگم ...

پس فک نکنم بیش فعال باشه پسر منم باهوشه به قول شما بازبون خوش باهاش حرفبزنم گوش میده اما گاهی زبون خوش روش تاثیر نداره کارخودشو میکنه

مسافرت رو میرم ولی خوش نمیگذره که حالا چن تا حرفم از اینو اون میشنوی بیشتر اعصابت خورد میشه در مور ...

کار از خوش گذشتن گذشته

برو  بذار بچه عقده شو تو طبیعت خالی کنه ارومتر شه کمتکمتر اذیت کنه

پس فک نکنم بیش فعال باشه پسر منم باهوشه به قول شما بازبون خوش باهاش حرفبزنم گوش میده اما گاهی زبون خ ...

پسر شمام شاید بیش فعال نباشه سنش هنوز کمه

کنجکاوه ولی چون زبون نداره همه چیو بهم میریزه

ایا منظورشو خواستشو میرسونه یا فقط خودش میره دنبالش و نمیفهمی چی میخواد

پس فک نکنم بیش فعال باشه پسر منم باهوشه به قول شما بازبون خوش باهاش حرفبزنم گوش میده اما گاهی زبون خ ...

من میخواستم خودم برم پیش روانشناس که اونم روانشناس خوب پیدا نکردم خودمم نمیدونم به کجا برم

همه بچه ها اینطورن فقط میخوان مستقل باشن ولی ما مخالفت میکتیم لجبازی میکنن 

نگران نباش

بعضی ازا مادرا خودمون به بچه برچسب میژنیم

خونه کوچیک اسباب بازی کم بدون همبازی

حوصله کم والدین

بازی نکردن با بچه های پر انرژی

بعد میگیم بچه شلوغه

حالا ممکنه بیشترشون از بقیه شلوغتر باشن ولی الزاما بیش فعال نیستند

با امید به اینده بیشتر امیدوارتر باشیم

شب خوشششش

برین بخوابین صبح اژدها بیدار میشن انرژی داشته باشین

پسر شمام شاید بیش فعال نباشه سنش هنوز کمه کنجکاوه ولی چون زبون نداره همه چیو بهم میریزه ایا منظورش ...

معمولا اشاره میکنه مثلا وسیله ای چیزی میخواد یجوری میفهمونه که فلان چیزو میخوام..

خداکنه بیش فعال نباشه باید یه دکتر خوب پیدا کنم ببرمش