2777
2789
عنوان

خانوما لطفا راهنماییم کنید..

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 71 پست
یه قلش هم پیش خواهر منه فک کنم😬

وااای🙈

یه گل پسر دارم و تو اقدامم برا دومی🥰 خیلی دوس دارم هر چه زودتر خونواده مون چهارنفره بشه😍 خوشبختیمون تکمیل میشه ان شالله😍🧿ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم🧿♥️بالاخره بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۲/۱۱/۱۲مثبت شد😍 خدا هدیه تولدم رو یه هفته زودتر داد بهم...🥰۱۴۰۳/۱/۲۱ تو سونو ان تی بهم گفتن دخمله😍🫀 خدایا شکرت بابت این نعمت های قشنگی که بهم دادی❤️ بی صبرانه منتظرتیم ماهلین مامان🥹🤗دختر قشنگم ۱۴۰۳/۷/۸ زمینی شد...خوش اومدی نفس مامان🫀با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشود🖐️🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندباره میخام ببرمش نبردم خودم بحاش رفتم خخخخ والا اعصلب براادم نمیزاره کافیه ی مهمون بیاد خونروروسر ...

از دست این بچه ها دیوونه نشیم خوبه..

پسرمنم اینقد جیغای بنفش میکشه که همه رو کلافه کرده

حجامت خطرنداره تواین سن براش؟

از دست این بچه ها دیوونه نشیم خوبه.. پسرمنم اینقد جیغای بنفش میکشه که همه رو کلافه کرده حجامت خطرن ...

ن حجامت پشت گوش دوتاتیغ نازک میزنن کمی خون میاد انگارخراش برداره همدنطورپسرم نازنازونمیزاره

رنگ ولایتhaircolorist
تو منی یا من توعم‌؟ منم میزنمش بعدشم میبوسم انقد ناراحت میشم فقط گریه میکنم

منم گاهی میزنم بعدش پسرم میگه من بچه ام نمیفهمم اذیتم میکنید فقط ۳ سالشه

سرتاپام میسوزم ولی چه کنم دوتا بچه شیر به شیر داشته باشی و هر دو شلوغ باشن حرف گوش نکنن

از صب تا شبم فقط بریز و بپاش و خرابکاری دارن

همیشه در همه حال به خدامون امیدوار باشیم
پسر منم اینطوره ولی فک نکنم بیش فعالی باشه 

آخه با بچه های دیگه مقایسش میکنم زمین تا آسمون فرق داره

امروز بردمش بیرون بلایی به سرم آورد به غلط کردن افتادم اصلا ده دقیقه نمیشینه

آخه با بچه های دیگه مقایسش میکنم زمین تا آسمون فرق داره امروز بردمش بیرون بلایی به سرم آورد به غلط ...

خب بچه با بچه فرق داره

علایم بیش فعالی رو خوندی؟

من قبلا خوندم هیچ کدومو نداشت ولی پسرم فوق العاده شلوغه

همیشه در همه حال به خدامون امیدوار باشیم
اصلا نمیدونم چیکار کنم یکی میگه باید درمان شه درآینده به مشکل بر میخوره یکی میگه بچست طبیعیه از الان ...

خواهر زادم دختره الان ۷ سالشه خیلی اروم شده

از دو ماهگی پدر مارو ساید سینه خیز میرفت 

کنترل و گوشی رو میکشید زیرش روشون بالا میورد😂 و کلی کارای دیگه

بعد رفته رفته بزرگ میشد و صدامون در اومد اما بازم کار خودشو میکرد دیدیم فایده نداره روشمونو عوض کردیم

چون همش پیش من بود سعی کردم با کتاب و کلی بازی و کارتون سرشو گرم کنم خودم باهاش بالا پایین میپریدم یه سالی اینجور بودیم دیگه خودش خسته شد 

شکلات رو حذف کردم ازش باعث بیش فعالی میشه

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
منم گاهی میزنم بعدش پسرم میگه من بچه ام نمیفهمم اذیتم میکنید فقط ۳ سالشه سرتاپام میسوزم ولی چه کنم ...

واااااای بخدا دیگه اعصاب نمیمونه واسه آدم هرچی میخوای صبوری کنی نمیزارن 

آخرشم به مادره بدوبیراه میگن که خوب بچه رو تربیت نکرده

شیرینی ،قند،شکلات رو حذف کنید

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌