2777
2789
عنوان

خواهرم با شوهرش حرفش شده

503 بازدید | 27 پست

امروز خواهرم به من گفت که با شوهرش  حرفش شده و اونم کلا خرج خونه رو یعنی عابر بانک و ازش گرفته و گفته اصلا دیگه بهت پول نمیدم و دعواشون شده و شوهرش یهو گفته که اره فلانی یعنی شوهر من که با جناقش میشه بهش گفته تو به عنوان مرد چرا پول پنهانی و پس انداز نداری الان با شوهرم چیکار کنم؟ بهش بگم یا نگم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای بابا همین حرف های اضافه باعث چه کارایی ک نمیشه 

اسی ناراحت نشیا منظورم اینه ک نباید همه چیو گفت

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   

نگی بهتره.بعد اون دوتا باهم خوب میشن.این وسط فقط بین باجناقا بهم میخوره

تنها چیزی که از پدربزرگم به یادگار مونده همین شعره... فهم ادراکِ کمالات ای پسر پولست پول/ پرده پوش عیب اسرار بشر پولست پول / هرکسی بی پول گردد بی کَسَش خوانند خلق / پس برادر یا رفق حتی پدر ،پولست پوووول...