2777
2789
دوستان ببخشید چون دیگه سختمه تمرکز کردن    واسه همین گفتم 10 نفر اول اگه باز تونستم تمرکز ...

آها اوکی فهمیدم خیلی خوب گفتی باید مستقل تر رفتار کنم اگه بیاد البته که انشالله میاد 

خیلی ممنون که هم انرژی دادی و هم نصیحت کردی و هم حدس زدی❤🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان ببخشید چون دیگه سختمه تمرکز کردن    واسه همین گفتم 10 نفر اول اگه باز تونستم تمرکز ...

حالا برای منم تمرکز کن خواهش میکنم حالم خوش نیست امشب 

کی ازدواج میکنم سنتی یا دوستی ؟

💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚
حالا برای منم تمرکز کن خواهش میکنم حالم خوش نیست امشب  کی ازدواج میکنم سنتی یا دوستی ؟

عزیزم سنتی ازدواج میکنید و زمانشم یعنی پیداکردن فرد مود نظر بیشتر از دوسال نمیشه و حداکثر که ازدواجت بخواد تاب بخوره دوساله و به سه سال نمیکشه که فرد مورد نظر برای ازدواج آشنا میشید و بعد ازدواج میکنید

عزیزم سنتی ازدواج میکنید و زمانشم یعنی پیداکردن فرد مود نظر بیشتر از دوسال نمیشه و حداکثر که ازدواجت ...

میخوام جدا بشم..میشه؟

حس شوهرم چیه بهم؟

اگر از كسی متنفری،                                                از قسمتی از خودت در او متنفری؛                         چيزی كه از ما نيست نمی تواند افكار ما را آشفته كند ..
عزیزم سنتی ازدواج میکنید و زمانشم یعنی پیداکردن فرد مود نظر بیشتر از دوسال نمیشه و حداکثر که ازدواجت ...

مرسیییی عزبزم 

فقط میشه بگی اشناست یا غریبه ؟

💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚
میخوام جدا بشم..میشه؟ حس شوهرم چیه بهم؟

شما جدا میشید از همسرتون ، 

همسرتون دلش میخواد بمونید یعنی رو خونه زندگیتون بمونید ولی تلاشی براتون نمیکنه که این جامه عمل بپوشه

شما جدا میشید از همسرتون ،  همسرتون دلش میخواد بمونید یعنی رو خونه زندگیتون بمونید ولی تلاشی ب ...

اینده شوهرم بعده من خوب میشه؟ 

اگر از كسی متنفری،                                                از قسمتی از خودت در او متنفری؛                         چيزی كه از ما نيست نمی تواند افكار ما را آشفته كند ..
نه اصلا وضعیتش خیلی بد میشه و هیچ پیشرفتی نخواهد داشت

ازدواج نمیکنه یعنی؟ با وون خانمه وه چهارساله باهاش به من خیانت میکنه؟ یا با هرکس دیگع؟