2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱۷ ماه 

برا منم ۲۱ ماهشه 😭میدونی از بس نق میزنن و لج میکنن و مدام درخواست دارن و چسبیدن بهمون و استراحت کافی نداریم خواب درست درمون نداریم غذا رو  با ارامش نمیخوریم با معذرت دسشویی هم نمیتونیم راحت بشینیم بخاطر ایناس اعصابمون خورده....از ی طرفم فقط خونرو نامرتب میکنن....مشکلات دیگم که بکنار ...کرونا گرونی 

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌
صب یخ بنده خدا تاپیک زد درددل کنه خداشاهده بش میگفتن بچتو ببر بهزیستی

میدونم اینجا بعضیا واقعا دل میشکنن نمیدونم بچه ان سر خود ی چیزی میگن یا نمیفهمن دل شکستن چقد بده

من هم خودمو میزنم هم دخترامو کاش عصبی بودن فقط بود دست بزنم پیدا کردم😁😉

منم چند بار زدم عذاب وجدان گرفتم وقتی میزنیش بگو اعوذ بالله من الشیطان الرجیم  و مشتتو بکوب به دیوار انقد بکوب حرصت خالی بشه....

منم چند بار زدم عذاب وجدان گرفتم وقتی میزنیش بگو اعوذ بالله من الشیطان الرجیم  و مشتتو بکوب به ...

من دختر بزرگم ۲۱ ماهش کوچیک ۶ بیشتر بزرگ میزنم از پاش یا دستش چون ابجی کوچیکشو میزنه چند وقت پیش زد دماغ ابجیشو اسیب دید خداروشکر جدی نبود فقط ضرب دید ولی خیلی ازیت میشم سر زدن خواهرکوچکیش البته خودشم بچس من خودم ازاونا بچه تر تازه رفتم ۲۰