2777
2789

من دو سال قبل به‌خاطر استرس کنکور برای اولین بار به یه روانشناس مراجعه کردم که یه خانوم بسیار مهربونه

خیلی کمکم کرد ... چون من روده تحریک پذیر هم داشتم و با کنترل کردن استرس دیگه کمتر دچار مشکلای گوارشی می‌شم😶(زخم‌خورده‌هاش می‌دونن چی می‌گم)🤦🏻‍♀️ هنوزم گاهی می‌رم به‌خاطر یه مسائل جزئی مثل خجالتی بودنم و ... . کلا صحبت کردن با روانشناس مشورت گرفتن ازش به عنوان یه فرد بی‌طرف و درد و دل کردن باهاش خیلی حالمو خوب میکنه . اصلا کیفیت زندگیم و رابطه‌م با اطرافیانم بهتر شده

حالا مسئله اینه یه پسری تو فامیل از من خاستگاری کرد ما جواب رد دادیم .‌ بعد اینا رفته بودن تحقیق و ... نمی‌دونم چطوری متوجه این موضوع شدن . رفتن به کل فامیل گفتن فلانی روانی بود به‌خاطر همین ما خودمون منصرف شدیم و چن بار خودکشی کرده و از این حرفا ...😑 چطوری این حرفارو جم کنم🥺

به خدا واگذار کن!

هرچقدر بخوای توضیح بدی بدتره! جایی هم تیکه انداختن بگو چقدر خوب که انقدر واسه سلامت ذهنشان هزینه میکنن!

بلاخره مشورت با افراد خبره و کار بلد کیفیت زندگی رو خیلی بالا میبره

خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد، اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گه خوردن

مگه مهمه؟

من قبل این ک هرچیزی باشم تتلیتی عم😉دوستان توجه کنین من از سال ۹۵ دقیقا خواننده ی خاموش بودم از دورانی ک حس شیشمی نبود😂و این ک خعلی کاربرارو میشناسم ک خعلیاشون هستن خعلیاشون رفتن🙂در روانشناسی تا جایی ک بشه کمکتون میکنم😁 ب غلت املایی عا گیر ندینلطفا🙂😄      love is love                       من هنوزم واس رومینا گریه میکنم😪                                           دنیا عدالت داره چون مرد عم بکارت داره😎☘       دوستان تاپیک ها تا تاپیک"کسی هست"یعنی تاپیک ششم مال من نیس مال دوستمه.البته نظراتمون مشترکه واین امضا مال منه هم من هم اون حدودا از سال ۹۵ اینا خواننده خاموش بودیم😊گفتم که اگر موضاعاتی که من توو تاپیکام مطرح میکنم با قبیا متفاوت بود بدونین دلیلشو😊