2777
2789

بچه ها از کامپیوتر سر در میارین؟

من ی کامپیوتر دارم مال خیییلی ساله حالا بعد ی ندت اومدم روشنش کردم چون فیلمای بچه گیم عکسام همه توشن..

حالا عکسارو میاره ها ولی هرچی رو فیلما میزنم برام بازشون نمیکنه...

عکسام خیلی برام با ارزشن ممنونم اگه کمکم کنین.

😔💜

دقیقا حال منه

مجبور شدم همه رو پاک کنم😭

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹

با یه برنامه دیگه بازش کن

منتظرتم گلم درخواست بده   به علت هکر های بیشعور و بیجنبه پیچمو برداشتم اگه خواستید بگید بگید بهتون ایدی میدم    به خدا سیبیل ندارم اینقدر نگید سیبیلاتو بزن تنها نمیشی دیگه ..اگه یه دونه تا سیبیل داشتم مال خودتون به یاد پسرداییم اسم کاربریمو  گذاشتم اینقدر مسخره نکنید بابا    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین فیلمهایی که اون موقع با گوشیهلیی مثل نوکیا و سونی اریکسون گرفته میشد اکثرا فرمتشون 3gp بود

و اینکه این فرمت رو هر پلیری باز نمیکنه

برای کامپیوترت کا ام پلیر نصب کن

تمام فرمتهای موجود رو پلی میکنه

Hiraad
رو کامپیوتر چجوری عوض کنم؟ خیلی قدیمیه قبلا باز میکرد ولی الان ن

ببرش آتلیه ای چیزی برات کیفیتشو درست کنن 

احتمالا بخاطر فدیمی بودنشونه

🌼𖢆 در مقابل سختی‌ها سر خم نکنید𖢆 ^^تاجتان خواهد افتاد•👑💛✨•
اسمشو بگو بعد بگو چ جوری دانلودش کنم چون هیچی رو کامپیوترم ندارم

نیاز به برنامه دانلودب نداری برات اسکرین میگیرم میفرستم بهت یاد میدم

منتظرتم گلم درخواست بده   به علت هکر های بیشعور و بیجنبه پیچمو برداشتم اگه خواستید بگید بگید بهتون ایدی میدم    به خدا سیبیل ندارم اینقدر نگید سیبیلاتو بزن تنها نمیشی دیگه ..اگه یه دونه تا سیبیل داشتم مال خودتون به یاد پسرداییم اسم کاربریمو  گذاشتم اینقدر مسخره نکنید بابا    
ممنون عزیزم،الان پا کامپیوترم تو چه اپلیکیشنی دانلودش کنم

توو چه اپلکیشن نه

ببین برو توو گوگل بزن دانلود kmplayer برای کامپیوتر

بعد دانلود ونصبش کن.حل میشه

بهترین پلیر برای کامپیوتره

Hiraad

روی فیلمت کیلیک سمت راست میکنی بعد روی اپن ویت میزنی بعد برات یه پنچره باز میشه  با همشون امتحان میکنی مطماباش فیلمات با یکی از این برنامه ها باز میشه