2777
2789
نه عزیزم نگران نباش اینا برا نوزاد تا گردن بگیره طبیعیه فقط استرس الکی نداشته باش، پسر من الان ۴ سال ...

چونش موقع شیرخوردن یا خودش تکون میخوره یا بلندش میکنم‌میلرزه اونقد میترسم 

گاهی پاشم کوتاه میلرزه 

ممکنه به مرور خوب بشه ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چونش موقع شیرخوردن یا خودش تکون میخوره یا بلندش میکنم‌میلرزه اونقد میترسم  گاهی پاشم کوتاه میل ...

بله احتمال زیاد تا ۶ ماهگی بچه کانل گردن میگیره و خوب میشه شما از الان نباید نگران باشی تا ۶ ماهگی توانایی هم پیدا میکنه بشینه درست میشه، من درست یادم نیست ولی فک کنم همون ۶ ماهگی دیگه لرزش چونش خوب شده بود 

بله احتمال زیاد تا ۶ ماهگی بچه کانل گردن میگیره و خوب میشه شما از الان نباید نگران باشی تا ۶ ماهگی ت ...

اونقداسترس میگیرم چونش لرزیدنی 😔

گاهی هم شیرخوردنی پاش میلرزه درحد دوثانیه 

رفتم توگوگل سرچ کردم بدترحالم بدشد وترسم بیشتر

اونقداسترس میگیرم چونش لرزیدنی 😔 گاهی هم شیرخوردنی پاش میلرزه درحد دوثانیه  رفتم توگوگل سرچ ...

گوگل و ول کن بخدا اصلا نمیشه بهش اعتماد کرد بخصوص در مورد علائم، ازنوزادیش لذت ببر، از الانم یه مدت کوتاه بزارش روی شکم بخوابه اسباب بازی که دوست داره و صدا داره تکون بده جلوی چشماش که بتوته گردنشو بگیره بالا فقط طولانی نباشه مثلا ۵ دقیقه ۵ دقیقه در طول روز