2777
2789

بله 

تقریبا از 2 میلیون شروع میشه و تا 20 میلیون ادامه داره 

ولی اگه با دفترچه نیروهای مسلح باشی 70 درصد رو نمیدی و فقط 30 درصد هزینه رو میدی 

عاشق شدین؟عاشق شدن که مهم نیست. اینکه تا آخر عمر عاشق بمونی و عاشق بمیری مهمه، عشق به قربون صدقه‌های اولش نیست؛ به وایسادنای آخرشه.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله  تقریبا از 2 میلیون شروع میشه و تا 20 میلیون ادامه داره  ولی اگه با دفترچه نیروهای م ...

اگه بیمارستان خصوصی بریم قرارداد نداشته باشه بیمه ما پول رو کامل بدیم بیمه نیروهای مسلح ۷۰ درصد رو بهمون میدهیا فقط باید باهاشون قرارداد داشته باشه من میخام برم بهمن اما با دفترچه ما قرارداد نداره

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

اگه بیمارستان خصوصی بریم قرارداد نداشته باشه بیمه ما پول رو کامل بدیم بیمه نیروهای مسلح ۷۰ درصد رو ب ...

بله درسته 

عاشق شدین؟عاشق شدن که مهم نیست. اینکه تا آخر عمر عاشق بمونی و عاشق بمیری مهمه، عشق به قربون صدقه‌های اولش نیست؛ به وایسادنای آخرشه.....
بله درسته 

چی درسته سوال پرسیدم ؟منظورم رو متوجه نشدید

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

بله درسته 

میگم فقط میتونیم بیمارستانهای خصوصی طرف قرارداد بریم یا بیمارستان خصوصی که قرارداد نداره هم میشه رفت پول رو به بیمارستان پرداخت کنیم وبعد آیا بیمه بهمون ۷۰ درصد رو میده؟

میگم فقط میتونیم بیمارستانهای خصوصی طرف قرارداد بریم یا بیمارستان خصوصی که قرارداد نداره هم میشه رفت ...

اگه قرار داد نداشته باشید 

70 درصد رو نمیده ولی چون از نیروهای مسلح بیمه هستید مجبوره که 40 درصد رو بده