2777
2789
عنوان

اگر با قرص بچه رو سقط کنم پزشک قانونی بعد چه مدت میفهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 6708 بازدید | 126 پست

میدونستی اون دنیات ک نابود میکنی هیچ خودت بدبختتر هم میکنی با این کار 

نکن خواهر 

قاتل فرزندت میشی

💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛.                                                                          و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دلیلم اینه امروز شوهر اشغالم با یه هرزه تو خونه دیدم در کمال ناباوری دنیا خراب شده روسرم  فعلا ...

زنگ میزدی ۱۱۰ تا بگیرن جفتشونو

میدونم روسیام 😔من اگ بی وفام😭ولی عشقم اینه عاشق این‌آقام ❤یاامام رضا عاشقتم آقا🤍
دلیلم اینه امروز شوهر اشغالم با یه هرزه تو خونه دیدم در کمال ناباوری دنیا خراب شده روسرم  فعلا ...

چند هفتته ؟

❤️دوست مهربونم میتونی با قلب پاکت برای منم دعا کنی🙏تویی ک صلوات برام فرستادی و لایکم کردی انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥰
دارو گیاهی بخور تا میتونی زعفرون و اویشن اینجوری مقصر نمیشی

میدونستی شما باراهکارت در گناه سقطش شریک میشی و دیه هم باید بدی ؟

💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛.                                                                          و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴

یه بنده خدایی میشناختم انقدر طناب زد بچش سقط شد...

هرکی عشقو انکارمیکنه یا تجربه اش نکرده یا توش شکست خورده...(لطفا روی پست هام ریپ حمله و نصیحت نزنیدتا بلکه یاد بگیرید حق ندارید به دیگران بگید چی درسته چی غلطه.)

میتونه شکایت کنه ازت

و اینکه میتونه با ازامایش ساده بفهمه که سقط شدنش از قرص بوده و زمانه سقطشم معلومه

بنظرم با بچه کاری نداشته باش و بزار بزرگ شه و به دنیا بیارش بنظرم اون بچه یه جورایی معجزه زندگیته شاید طلاقم نگرفتی و اشتی کردین

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم💪 چرا که کفش پوشیدن راحت تر از فرش کردن دنیاست مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته میکند هر داغی روزی سرد میشود ولی هیچ پخته ای دیگر خام نمیشود

تا شوهرت بیاد بره شکایت کنه دادگاهی بشید شمارو بفرستن پزشک قانونی نه دستش جایی بند نیست که  من سقط کردم با قرص یه مامایی کمکم کرد گف اگر خارج شد نصفه ونیمه رفتی بیمارستان نگو خودم سقط کردم بگو درد داشتم چند روزی لک میدیدم یدفعه خونریزی افتادم