2777
2789

آرد گندم را خیلیییی کم تفت بده بعد آب گرم بریز روش و خوووب هم بزن تا گلوله نشه بعد زغفران و زردچوبه حل کن توی آب و بریز توی محلول آب و آرد و گلاب و هل و شکر هم بریز و حسابی بذار روی گاز قل بخوره تا بوی خامی آرد و بوی زردچوبه بره

مرتب هم بزن تا ته نگیره و گلوله نشه

نیم ساعتی طول میکشه تا پخته بشه

بعد خلال بادام و پسته بریز توش یا باهاش تزئین کن

میتونی کمی روغن هم بریزی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سه لیوان آب با یک لیوان نبات و یکم زعفرون و یک سوم لیوان گلاب بزار تا جوش بیاد بعد زیرشو خاموش کن

تو یه قابلمه دیگه یه قاشق سر پر آرد بریز مدام هم بزن بوی خامی که گرفته شد صد گرم کره بریز هم بزن همش آب که شد قشنگ مخلوط کن ادویه کاچی مثل دارچین زنجبیل و زردچوبه اضافه کن.بعد آب و نبات رو توی چند مرحله اضافه کن.کامل مخلوط کن.حدود یک ربع درشو بزار تا به روغن بیوفته 

پنج قاشق ارد رو ده دقیقه تفت بدع بعدش با ۳۰‌گرم کره تفت بده ک سرخ بشه .بعد بهش اب اضافه کن دولیوان.زیرشو زیاد کن قل ک زد زیرشو کم کن.در همین حین دوقاشق زعفرون .نصف لیوان گلاب و ی تیکه نبات بریز توش فک‌کنم یکربع یا بیست دقیقه ای سفت میشه میشه مثل فرنی اونموقع دیگ امادست.دیدی شیرینیش کمه بهش بیشتر نبات بزن

تیکر تولد یکسالگی دخترم💋👨‍👩‍👧

بنویس تو گوگل طرز تهیه کاچی آشپزخونه کوچیک من. معرکس

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

غذا خوری اما سرپر  اگه از این قاشق چدنی ها که یکم بزرگ تره داری ازونا بریز

گلم ی قاشق عذاخوری ارد با سه لیوان اب؟؟؟من پنج قاشق اردو با دولیوان اب درست میکتم میشه اندازه دوتا پیاله کوچیک شما بر چ اساسی میگی ی قاشق

تیکر تولد یکسالگی دخترم💋👨‍👩‍👧