2777
2789
عنوان

چرا انقدر... :|

352 بازدید | 16 پست

چرا بعضیا انقد(چجوری بگم...سنگدل نمیشه گفت ولی بهتر از اینم نمیتونم منظورمو بگم)سنگدلن؟

طرف تاپیک زده میخوام خودکشی کنم یکی اومده گفته اگه الکی نمیگی خیلی احمقی و هزار تا فحش دیگه :|(تاپیک خودکشی جدیده نه، خیلی قدیمی بود)

یا مثلا یکی تاپیک زده شوهرم به پدر مادرم بی احترامی کرد(همین تاپیکی که توی پربازدید هاست)اومدن میگن وقتی سیاست نداری حقته

یا یکی دیگه تاپیک زده بود شوهرم کتکم زد یک یاومده گفته حتما زبون درازی کردی، کرم از خودت بوده و اینا(ودف؟:|)

اصن چجوری دلتون میاد اینارو بگین؟

فک کنید تو همچین موقعیتی باشید، طبیعتا توقع دلداری دارید ولی یکی میاد میگه حقته، بمیر، تقصیر خودته و ...

چرا فکر میکنن بعضیا این رفتارشون خیلی خوب و باحاله؟ :|

Silent Cry

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو نی نی سایت همه قاضین:)) نمیدونستی؟ امروز یکی تاپیک زد شوهرم گرایشای زنونه داره، 

کلی هم حالش گرفته بود،

‌یکی اومد نوشت خفه شو عوضی آشغال دروغگو! آخرم انقدر گزارش زدن تاپیکش بسته شد !!

اینستاگرام من : @pishicorn

استاتر تشریف بیارید تاپیکم لطفا

دوستان لطفا بیاین تاپیکم سرگذشتم نوشتم و ازتون راهنمایی میخوام

چاتای سابقم💕  خدارو داشتن حس خوبیه....❤ (نیها صدام کنید😍)  ❤ تیرماهیم❤ عاشق بارونم،سنگ صبور و مَحرَم اَسرار بقیه ، اما "تنها" این تنهاییم بخاطر اینه که یه سریارو خوب نمیشناسم و یه سریای دیگرو خوب میشناسم! دلمو انقدر شکستن قلبمو انقدر زیرپاشون له کردن تا یاد گرفتم قوی باشم! خاطره ها نمیمیرن...کاش میشد که پاک کن دستم بگیرم و چیزایی که آزارم میدن رو از حافظم پاک کنم.... برام صلوات بفرستید و دعا کنید من به دعا محتاجم🖤🍂(درخواست دوستی قبول نمیکنم..)(عجب صبری خدا دارد..!) (اکثر تاپیک هام مال خودم نیستن از زبان اطرافیان و برای حل مشکل اوناست) (هیچوقت اجازه ندید که یک نفر بشه همه ی دنیاتون) (واسه ظهور آقا امام زمان صلوات) در لحظاتی از درد کسی به داد آدم نمیرسد؛ رنج همیشه تنهاست!

اره منم دیدم 

بی خیال 

:"زنان به مراتب بیشتر از مردان با یکدیگر همدردی نشان می دهند و خود را در آلام و مسائل همجنسانشان دخیل می بینند، زنان بدون هیچ رابطه قلبی و در واقع صرفا بر اساس زن بودن با سایر زنان ارتباط کلامی برقرار می کنند و غریبگی در مقابل حس خواهر بودگی رنگ می بازد و باعث مشارکت عاطفی زنان برای فائق آمدن بر وضعیت ناگواری می شود که از جنسیت آنان بر آمده است

اینا کسانی هستن که چون تو خانواده و اجتماع باهاشون همدلی نشده و در محیط های به شدت خشن بزرگ شدن نمیتونن افراد رو درک کنن و به واسطه ی عقده ی حقارت خودشون دوست دارن دیگران هم عذاب بکشن

آن کیست که از روی کرم با ما وفاداری کند...