2777
2789

سلام عزیزانم اگر بیمار با شرایط تنگی نفس و سرفه حاد بره بیمارستان و در اورژانس بهش اکسیژن وصل کنن و اکسیژن خون به حد نرمال برسه

اگر دستگاه رو جدا کنن باز همونطوری حالش بد میشه؟تا کی باید زیر دستگاه بمونه

☺️

تاوقتیکه حالش خوب بشه.ریه ش پاک بشه

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖

من دکتر پرستار نیستم ولی میدونم خود بیمارسنان تا زمانی که شرایطش استیبل بشه نگهش میداره نگران نباش

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاوقتیکه حالش خوب بشه.ریه ش پاک بشه

ببخشیر دوستم سرماخورده بود ولی کرونا نبود دکتر رفته بود 

جمعه دیدمش 

دیشب زیر پنکه خوابیدم حواسم نبود . الان بی حالم میترسم 

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...

ببین من پزشک نیستم ولی چن نفر اطرافم دیدم به یه شرایط نرمال برسن مرخص میکنن و ازشون میخوان هفته ای یه بار بره معاینه و اینکه تو خونه کپسول اکسیژن و اکسیمتر تهیه کنه ومدام اکسیژن خونش رو تحت نظر داشته باشه در کنارش هم اکسیژن بگیره

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!

خداهر شوهرم با درگیری ریه۶۹درصد رفت من داشتم دق میکردم فکر می کردم زنده نمیمونه تو اوج همین پیک چهارم چون جا نداشتن سر سه روز مرخصش کردن سه تا بچه داره خیلی پر انرژی و قوی هست و روحیه خوبی داره تو خونه قرنطینه شد و مدام اکسیژن گرفت خداروشکر خوب شد

به روحیه خیلی ربط داره

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
خداهر شوهرم با درگیری ریه۶۹درصد رفت من داشتم دق میکردم فکر می کردم زنده نمیمونه تو اوج همین پیک چهار ...

عزیزم خداروشکررررر

خیلی ممنونم بخاطر پست خیلی خوبت روحیه دادی بهم

تن همتون سلامت

☺️
عزیزم خداروشکررررر خیلی ممنونم بخاطر پست خیلی خوبت روحیه دادی بهم تن همتون سلامت

خداروشکر عزیزم همیشه سلامت باشید 

انشالله هر کدوم از عزیزاتون که درگیر هست یا اگه خودتون هستید خدا لباس عافیت بپوشونه

خدا سلامتی بده

خیلی ممنونم بخاطر اطلاعاتت

ببخشیر دوستم سرماخورده بود ولی کرونا نبود دکتر رفته بود  جمعه دیدمش  دیشب زی ...

سرماخوردگی بخور بااستامینفون قرصشو

ایشالاچیزی نیس

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖
سرماخوردگی بخور بااستامینفون قرصشو ایشالاچیزی نیس

ممنون

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...
انشاالله خدا خودش ریشه این مریضی رو بکنه خسته شدیم ازین استرس

اره واقعا خدا همه کسایی که به دلیل کرونا مرحوم شده رو بیامرزه و به عزیزاشون صبر بده و همه ما رو کمک کنه سلامت بگذرونیم