بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببخشیر دوستم سرماخورده بود ولی کرونا نبود دکتر رفته بود
جمعه دیدمش
دیشب زیر پنکه خوابیدم حواسم نبود . الان بی حالم میترسم
خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...
ببین من پزشک نیستم ولی چن نفر اطرافم دیدم به یه شرایط نرمال برسن مرخص میکنن و ازشون میخوان هفته ای یه بار بره معاینه و اینکه تو خونه کپسول اکسیژن و اکسیمتر تهیه کنه ومدام اکسیژن خونش رو تحت نظر داشته باشه در کنارش هم اکسیژن بگیره
خداهر شوهرم با درگیری ریه۶۹درصد رفت من داشتم دق میکردم فکر می کردم زنده نمیمونه تو اوج همین پیک چهارم چون جا نداشتن سر سه روز مرخصش کردن سه تا بچه داره خیلی پر انرژی و قوی هست و روحیه خوبی داره تو خونه قرنطینه شد و مدام اکسیژن گرفت خداروشکر خوب شد
خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...