2777
2789
عنوان

توراخدا کمک کیا مثل من بودن و بچشون سالم بود

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 21 پست
واقعا عزیزم خیلی نگران بودم مرسی 

نگران نباش استراحت کن رابطه نداشته باش شیاف رو استفاده کن ان تی روبری بهت میگه یاجفت پایینه یا هماتوم. داری 

دخترگلم 1400/8/2ساعت23:55به دنیااومد تواون لحظه براسبزشدن دامن همه منتظرادعاکردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم سره پسرم همینطور بددم ۹ماه شیاف وامپول مصرف کردم پسرم موند فقط نباید زیاد تکون بخوری وباید شیاف ...

آها مرسی عزیزم،آخه ویارم از اولش نداشتم فقط یه هفته شدید شد و الانم هیچی نگرانم کرده

آها مرسی عزیزم،آخه ویارم از اولش نداشتم فقط یه هفته شدید شد و الانم هیچی نگرانم کرده

اخ ک عین منی.۹ماهه تمام ویار نداشتم همه میگفتن باردارنیستی فقط لکه بینی پدرمو دراورده بود ولی الان ک باردارم برای دخترم از سنگ وکاخ وکلوخ بگیر به همه چی ویار دارم میخوام همهچی بخورم ک متاسفانه هیچیم پیدانمیشه دستمون تنگه😂🤔😊😂😂

منم این طکری بودم.حتی رفتم دکتر به خاطرش.کلی بهم خندید.بعد هم اینقدر ویارم شدید شد که تا اخر بارداری فقط دو کیلو اصافه کردم