2777
2789

نمیدونم چ واکنشی نشون بدم اخه همیشه گوشیش دستمه 

اما این ماه دوبار سرچ گوگلش رو دیذم که داستان گی میخونه 

و چند بار فیلم سوپر  نمیدونم چجوری برخورد کنم  خجاللت میکشم بهم کمک کنید نمیدونه من فهمیدم 

الهی تکیه به لطف تو دارم نا امیدم نکن❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر دوتا رو میبینه

نمیدونم  عزیزم شوهر من میبینه   معتادش نیست  

گاهی  که میره تو گوشی  و غرق میشه میفهمم  نگاه میکنه 

من واکنشی نشون نمیدم  مشکلی هم ندارم  

لطفا برا رسیدن به حاجتم یه صلوات بگید❤️

نمیدونم  عزیزم شوهر من میبینه   معتادش نیست   گاهی  که میره تو گوشی  و غرق ...

نه معتادش نیست انگار گه گداری میبینه ولی خیلی ناراحتم

نزارمعتاد شه دیگ سخت میشه ها من شوهرم اوایل ازدواج نگامیکرد یعنی دوتایی نگامیکردیم یبارتصمیم گرفتیم ...

اخه فک نکنم معتادش شده باشه ... نمیدونم چجور واکنش نشون بدم یا بهش بگم 

اخه فک نکنم معتادش شده باشه ... نمیدونم چجور واکنش نشون بدم یا بهش بگم 

کاری نداره که یه شب موقع خواب بگوفلانی یه چیزی توگوشیت دیدم میدونم همیشع نگانمیکنی ولی من دوس دارم اصلا درس نیس فلان بروازنت چنتا چیز بخون عوارض پو.رن دیدن و اینا بهش بگو دعوا راه نندازفقط 

همسر منم بعضی وقتا میبینه البته کم شاید ماهی یه دفعه یا کمتر وقتی میفهمم داره نگاه میکنه منم میرم کنارش نگاه میکنم .. میدونم اشتباهه ولی نمیخوام جوری برخورد کنم که از من پنهون کنه یا وقتی من خونه نیستم نگاه کنه .. حداقل اینجوری میدونم هرچی میبینه جلوی من میبینه

کاربر قدیمی هستم .. اسم کاربریم اسمیه که دخترم برای عروسکش گذاشته .. دختر نازنازی 🥰 توضیح دادن نشانه ی ضعف است! وقتی سعی میکنید مطلبی را به کسی که درکی از ان ندارد بفهمانید ، اتفاقی مثل ریختن پارچ اب در یک لیوان می افتد لیوان از نداشتن گنجایش کافی سر ریز میشود ادم ها هم همینطور .. اگر میخواهید همیشه در ارامش باشید انتظارتان از ادم ها به صفر برسانید نه توضیحی به کسی بدهید نه انتظاری داشته باشید ...

شوهر منم نگاه میکرد بهش گفتم خیلی بدم میاد دیگه نمیدونم میبین یا نه شاید از تاریخچش پاک میکنه

دستم را گرفته ای یا رب. سپاست میگویم ای برترین معشوق. اگر گنده تر از دهانم نباشد کمکم کن کمی رنگی از تو بگیرم. قلبم زیر بار گناهانم مرده. او را به قدرتت زنده کن