2777
2789
عنوان

جوش روی صورت نوزاد ی ماه ونیمه

905 بازدید | 15 پست

سلام دخترم ی ماه و نیمشه از بعد از ده روزگی صورتش جوش زد تا الان

من وقتی که بچم ب دنیا اومد کرونا داشتم ی عالمه گرمی خوردم ولی این جوشا بعد از ده روز اومد تا الانم هی خوب میشع باز این جوشا در میاد

پوست بچم دیگه زبر شده😔😔چیکار کنم

فامیل شوهرم بچه رو نمیزارن ببرم دکتر😓

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکنه حساسیت به پروتیین گاوی داشته باشه، بچه خارش داره و اذیت میشه احتمالا...فامیل شوهرت چه ربطی داره، بردار بچه رو ببر پیش متخصص اطفال، دارو یا پماد لازم باشه میده بهش احتمالا به خودتم دستور رژیم غذایی میده تا چیزای حساسیت زا نخوری

خوشا به بخت بلندم که تو در کنار منی....تو هم قرار منی هم تو بیقرار منی...

پسر منم الان دوماهشه اینطوریه عیب ندارع پیش متخصص بردمش گفت یا ممکنه بخاطر گرما باشه ک گفت لازم نیست چیزایه گرم نخورم درعوض چیزایه سرد بیشتربخورم و گفت کع ممکنه ب کاکاعو یاشیرینی اینا ک میخورم شیر میدم حساست داشته باشه یا بخاطر نوزادیشه خودش خب میشه تا سه ماه عیب نداره بعدش پیگیرشو

پسر منم الان دوماهشه اینطوریه عیب ندارع پیش متخصص بردمش گفت یا ممکنه بخاطر گرما باشه ک گفت لازم نیست ...

اگ بخاطر جوشاش بیقراری میکنه شاید چیز دیگه ای باشه بحرحال ی دکترببرش ب فامیلایه شوهرتم ربط ندارع جوابسونو بدع

دقیقا پسر منم همینجوری بود تا چهار ماهگی هی بردم متخصص اطفال پماد داد  و هی بر میگشت تا ابنکه بار اهر بردمش متخصص پوست یه کرم دست ساز یه پماد موپیروسین یه شامپو و کرم نرم کننده مارک سیوند داد خوب شد در عرض چهار روز.الان بعد حموم و بعد شستن صورتش کرم نرم کننده میزنم براش خوبه

تا کی باید بزنی؟

کرم مرطوب کننده همیشه شامپو هم هر وقت میبرم حموم چون بدون عطر و بوی تند و... است میزنم براش .اون کرم دستساز و پمادش هم یه هفته زدم خوب شد.ولی پوستش خیلی خشک شده بود کع با این دارو ها خوب شد .کرم مرطوب کننده هم هرروز صبح و هر وقت صورتشو بشورم میزنم براش