2777
2789
عنوان

تجربه کاهش وزن ۲۰ کیلویی خودم 🤭

726 بازدید | 18 پست

سلام دوستان 

شوکا هستم

خواستم تجربمو باهاتون شریک شم و به اونا که مثل گذشته خودم هی میگن نمیشه وزن کم کرد، بگم کار نشد نداره عزیزان

البته من هنوز ۱۵ کیلو دیگه باید کم کنم ولی همچنان امیدوار و پر از اراده هستم 😄

من با لیمومی دکتر روشن دل کم کردم تا الان

پلی کیستیک هم هستم ولی حالا خیلی اوضاعم بهتره

هرروز ۳۵ و گاهی طبق دستور ۴۰ دقیقه پیاده روی دارم

ریزش مو نگرفتم چون مکمل ها رو منظم استفاده میکنم 

خلاصه اینکه هر رژیمی میگیرید فقط استقامت داشته باشید و در کنارش پیاده روی کنید😍

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه عالی انشالله به وزن دلخواه برسید عزیزم برا منم دعا کن ارادم قوی بشه😂

معلومه که میتونی عزیزم😍

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
موفق باشی

ممنونم ازت 😊

خیلی عالی عزیزم😍منم بیست کیلو با کالری شماری کم کردم پونزده تا دیگ مونده ...تنبلی هم داشتم که شکر خ ...

عین شرایط منی پس

خیلیییی موفق باشی گلی 🤗😘

موفق باشی منم الان ۷۲ کیلو هستم با قد۱۶۰ میخوام ۱۰ کیلو کم کنم با کاری شماری  الان دو روزه نه ...

موفق باشی عزیزم

به خودت فشار نیار و گرسنه نمون چون بعده مدت استپ میکنی

گاهی فست هم بگیر

من الان۶۴کیلوام.باقد۱۷۱خوبه بنظرتون؟

شما جز زیباها هستید 🤩

fat ass

@نی_نی_یار_شب  عزیزم نمیتونم بقیه نی نی یارها رو پیدا کنم تگ کنم

این کاربر یه اکانت دیگه داشت همینجوری به بقیه چرت و پرت میگفت لغو شد. حالا با یه اکانت دیگه اومده

@نی_نی_یار_شب    عزیزم نمیتونم بقیه نی نی یارها رو پیدا کنم تگ کنم این کاربر یه اکانت د ...

اوخی

پس میتونی بفهمی چی میگم؟

ببخشید خب

ولی حقیقت بود

خودت نمیدونی جواب بدی ک از نی نی یار کمک میخوای؟