2777
2789

همین چند روز پیش رفتم فروشگاه

رفتم قسمت پاستیل های کیلویی بعد دنبال وسیله بودم وه پاستیل جدا کنم بذارم توی نایلون بعد به فروشنده گفتم ببخشید چیز دارید برای پاستیل ها😕😂😂

بعد یارو با خنده گفت آره چیز دارم رفت برام دستکش آورد

خاک تو سرش😑😂

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

آخی عزیزم طوری نیس.

من یه بار میخواستم با یه خانمی تماس بگیرم فامیلش خدابنده بود. هی تو ذهنم تکرار میکردم.

گوشی رو برداشت هول شدم گفتم خانم خدا بد نده؟ خودش که مرد از خنده و من از خجالت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند وقته پیش مامانم برای افطاری یکی از دوستای خانوادگی مونو دعوت کرد بعد اونا مث اینکه مهمون ناخونده اومده بود براشون زنگ زد به خونمون من جواب دادم گفت که نمیتونیم بیایم منم اولش گفتم اشکال نداره یه روز دیگه دعوتتون میکنیم بعد باز معذرت خواهی کرد من نمیدونم چرا خیلی یهویی گفتم خوشحالم شدم😂😂😂🤦🏻‍♀️بعدازاینکه قطع کردم تازه فهمیدم چی گفتم بهش🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

تو کلاس خواستم از استاد بپرسم ریاضیات گسسته رو کی امتحان داریم. گ رو ک تلفظ کردم😵😵🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

دوستم سلف دانشگاه رفته بود ناهار برنج و مرغ بگیره چند سال پیش به طرف گفته بود آقا بی زحمت آب مرغ هم بریزید برام. یارو چپ چپ نگاه کرده بود گفته بود سس منظورتونه دیگه؟