2777
2789

از یه نفر تعریف کرده بودم ایشون گفتن نظر لطف شماست نمیدونم چی جواب بدم

همیشه تو اینجور مسائل خنگم🥴

خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااای منم خنگم اصلا هنگ میکنم از سلام احوال پرسی و تعارع متنفرم

من قبل این ک هرچیزی باشم تتلیتی عم😉دوستان توجه کنین من از سال ۹۵ دقیقا خواننده ی خاموش بودم از دورانی ک حس شیشمی نبود😂و این ک خعلی کاربرارو میشناسم ک خعلیاشون هستن خعلیاشون رفتن🙂در روانشناسی تا جایی ک بشه کمکتون میکنم😁 ب غلت املایی عا گیر ندینلطفا🙂😄      love is love                       من هنوزم واس رومینا گریه میکنم😪                                           دنیا عدالت داره چون مرد عم بکارت داره😎☘       دوستان تاپیک ها تا تاپیک"کسی هست"یعنی تاپیک ششم مال من نیس مال دوستمه.البته نظراتمون مشترکه واین امضا مال منه هم من هم اون حدودا از سال ۹۵ اینا خواننده خاموش بودیم😊گفتم که اگر موضاعاتی که من توو تاپیکام مطرح میکنم با قبیا متفاوت بود بدونین دلیلشو😊

قربان شما

من اینو میگم 

و در کل از "زنده باشید" هم یاد استفاده میکنم

هم یه جور دعاست هم وقتی نمیدونم چی بگم همه چی تکراریه میگم زنده باشید

زبان هر انسان، آیینه‌ی درون اوست!  آنچه در لابلای حرکات زبان او، به نمایش گذاشته می‌شود؛  میزانِ عقلانیّت، شعور، سلامت و تقوایِ درونی هر انسان است.      استاد_شجاعی