2777
2789
عنوان

چرا بعضیا اینجورین

123 بازدید | 15 پست

ما چندسال عقدیم میخایم به زور یه ذره پول جمع کنیم بریم سر خونه زندگیمون شوهرم خودشو به هزار در زده صدتا وام جور کرده بعد مادرشوهرم یه هزاری به پسرش کمک نکرده و تو این شرایز ما رفته ۵۰ میلیون النگو خریده برای خودش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکش باشه ،از الان یاد بگیر توقع نداشته باش ،ب اموال کسی هم چشم نداشته خدا خودش ب ادم بده ک بی منت ...

خیلی حرفت قشنگ بود

کارهرکسی به خودش مربوطه

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد

از همین اول کاری رو پای خودتون وایسین

💓هی تویی ک داری اینو میخونی من از ته دلم دوسِت دارم و خوشحالم ک باهات تو یه زمان زندگی میکنم... فکرشو بکن ممکنه منو تو یه جای این دنیا جای پای همدیگه قدم برداشته باشیم.یا اتفاقی همو دیده باشیم.ب لباس هم یا صورت هم خیره شده باشیم .شاید والدینمون دوست بودن یا بچه هامون دوست بشن...میبینی چقد حس خوبیه اینکه کنار هم زندگی میکنیم؟ ما باهم جمعیت دنیا رو تشکیل دادیم.من عاشق زندگی و دنیا هستم... و همچنین عاشق تویی ک اینو میخونی...💜 لبخند از ته دلت آرزوی قلبیِ منه.💜..مراقب خوبیای دنیا باشیم باهم🥰
خیلی ممنونم ،امضای تو هم خیلی بدلم نشست ،امیدواری بود تو این ناامیدی

ممنونم ❤️🌹

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد
وقتی میخواستی با پسرشون ازدواج کنی قولی ب شما داده بود؟  شما شرایط همسرت رو دیدی باهاش ازدواج ...

بله قول داده بود و گفت نگران مباش من همه زندگیم برای پسرمه 

مبارکش باشه ،از الان یاد بگیر توقع نداشته باش ،ب اموال کسی هم چشم نداشته خدا خودش ب ادم بده ک بی منت ...

وقتی خودش قول داده و گفته شما نگران نباشین من خودم هستم و الان ولمون کرده چی ؟

بله قول داده بود و گفت نگران مباش من همه زندگیم برای پسرمه 

متاسفانه روی قول و قرارای خواستگاری هم نمیشه حساب کرد 

اولش همه چی میگن کار ک از کار گذشت یادشون میره

شماهم توکلت بخدا باشه درست میشه