2777
2789
عنوان

تماس با شوهرم

303 بازدید | 25 پست

سلام بچه ها میشه راهنماییم کنید چیکار کنم؟ من هربار زنگ میزنم شوهرم مگه اینکه خیلی دستش راحت و وقتش آزاد باشه جوابم رو بده 

وگرنه بخداوندی خدا قسم موقع غذا خوردن باشه،یا حتی تو صف عابر بانکم باشه جواب نمیده 

کلا از لحاظ تماس خیلی ضعیفه پیامامم یکی درمیون جواب میده 

باهمه همینه همه از دستش شاکین

اما اخه من زنشم شما بگین من چیکار کنم

عاشق خدایی هستم که میدونه گناهکارم ولی بازم دوستم داره❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن چ خوردی تازه اینچوری ارزشتم بالاتر میره هرچی محل ندی سرسنگین تری

آخه شوهرای مردمو میبینم ب امام حسین صبح بخیر میگن 

پیام عاشقانه میدن 

بیشتر اونا زنگ‌ میزنن😔😔گناه ما چیه

یکی دوبار طوری رفتار کن ک انگار کار خیلی واجب داشتی

مشکلی برات پیش اومده بود اون لحظه یا یچیز دیگ ک اون جوابتو نداده

و سر همین باهاش قهر کن که بهت نیاز داشتم واجب بود و اینا ولی تو‌جواب ندادی

بذار کم کم عادت کنه شاید جواب بده

آخه شوهرای مردمو میبینم ب امام حسین صبح بخیر میگن  پیام عاشقانه میدن  بیشتر اونا زنگ‌ می ...

ول کن بابا

من اونروز ب شوهرم گفتم دلم درد میکنه‌گف چیکار کنم

حالا قهر بود ولی قهرم نباشه کار خاصی نمیکنه

بعد داداشم کافیه زنش عطسه کنه تا ده تا دکتر نبره اروم نمیشه

خدارو چه دیدی؟؟؟؟ شاید شد
ول کن بابا من اونروز ب شوهرم گفتم دلم درد میکنه‌گف چیکار کنم حالا قهر بود ولی قهرم نباشه کار خاصی ...

میبینی؟ 

چ خوب درکم میکنی بخدا یبار خونه همسایمون بودم بس ک شوهرش زنگید بهش کلافه شد من زنگ نزنم این احمق یاد منم نمیفته

آخه شوهرای مردمو میبینم ب امام حسین صبح بخیر میگن  پیام عاشقانه میدن  بیشتر اونا زنگ‌ می ...

عقد هستید؟

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
وقتی نمیتونی اونو تغییر بدی  پس خودتو تغییر بده اصلا زنگ نزن اینجور اعصابتم بهم نمیریزه&nbs ...

چ جمله ای گفتی😍😍😍احسنت بهت خداروشکر ک مشکلم رو با شما درمیون گذاشتم خیلی تلنگر خوبی بود

یکی دوبار طوری رفتار کن ک انگار کار خیلی واجب داشتی مشکلی برات پیش اومده بود اون لحظه یا یچیز دیگ ک ...

اینکارم کردم تغییر نکرده خاک بر سر