سلام من بچه دوس ندارم چکار کنم بچه اذیت میکنه هیکل بهم میریزه و شکمم بد میشه و جای بخیه میمونه بعدشم نمیزاره بخوابم نمیزاره تنها باشم همه چی میخواد گریه میکنه نمیزاره آروم بگیرم نمیزاره به خودم فکر کنم من هنوز خیلی جوونم آرزو دارم چجوری بچه بیارم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نمیخوام ارزش نداره بدنم خراب کنم بعدشم بیاد اذیتم کنه به چه درد میخوره آخه مگه من برای والدینم چکار ...
واقعا با طرز فکرت نمیشه کاری کرد همون بچه نیاری بهتره مادر هیکل که هیچ جونشو واسه بچش میده اگه قراره همه مثل شما فکر کنن همین فردا نسل منقرض میشه
شکر ....بابت تمام زندگیم اگر مادرم زود رفت اگر پدرم مرا رها کرد اگه فرزند ارشدم نیومده ترکم کرد اما به جاش دختری دارم که نفس مامانشه همسر ی دارم که جونم براش در میره و قراره مادر یه نی نی دیگه بشم چی از این بهتر که تنمون هم سالمه همینا بسه
شوهرم بچه میخواد میگه بچه آدمو پخته میکنه و باعث پیشرفت میشه و میگه حتما یه چیزی هست که خدا گذاشته میگه پس چرا اونایی که بچه دار نمیشن دوس دارن که بشن.
شت پس خیلی چیزاشو تجربه نمیکنی. لگد زدناش توی شکمت بدنیا آوردنش بوی تنش اولین باری که از وجودت شیر میخوره اولین باری که صدات میکنه خیلی لذتها رو پس نخواهی داشت عمرت الکی میره بهرحال ما پیر خواهیم شد فکرشو بکن 20 سال بعد که پیری یکی حواسش بهت باشه خوبه یا نه. حداقل داروهای آلزایمرو بده دستمون یا نه یه پرستاری باشه که فقط واسه پولش وقتشو میده به ما....
قبل ازدواج میشه راجب این موضوع هم با طرف حرف زد،خیلی از مردا هم تمایل به بچه دار شدن ندارن و اگه قبل ازدواج دو نفر این موضوع رو با هم طی کنن و به توافق برسن،کسی فدا نمیشه!
من 21سالمه یه سقط داشتم یه فوت سر زایمانزایمان کلا هم پنج ساله ازدواج کردم الان بچه یکی دارم و پشیمونم چرا زودتر مادر نشدم و کاش اون بچه هامم بودن من بچه امروزم قدیمی نیستم ولی هم عاشق بچه ام هم به تیپ و هیکلم میرسم چون هدف داذم
شکر ....بابت تمام زندگیم اگر مادرم زود رفت اگر پدرم مرا رها کرد اگه فرزند ارشدم نیومده ترکم کرد اما به جاش دختری دارم که نفس مامانشه همسر ی دارم که جونم براش در میره و قراره مادر یه نی نی دیگه بشم چی از این بهتر که تنمون هم سالمه همینا بسه
کسی نگفته،حسیه که خودم دارم احساس میکنم زندگی از اون حالته دو نفره خارج میشه و عشقش کم میشه و اونقد ...
نه آنقدر خوبه خودم بچه نمیخواستم دقیقا 28سالگی ناخواسته باردار شدم ولی شده جون و عمرم و اینکه خیلی بحث ها و... کم میشه عشق هم زیادتر البته زندگی هر کسی فرق داره دیدم خیلی ها هم اینجا نوشتن عشق کم. شده و بدتر شده