2777
2789
عنوان

موش🐭بیاید جان موش

| مشاهده متن کامل بحث + 5872 بازدید | 60 پست
برای پاکسازی ذهنت و چاکراهات چند بار دوش نمک دریا  بگیر، و شروع کن روزی پونصد بار به مدت بیست و ...

چچه جالب درست میگین من پارسالقبل کرونا تو بدترین شرایط روحی بودم یه همسایه مردم آزار واحد بغلیمون بود خودش و بچه هش اذیت میکردن در و میکوبیدن و خیلی کارای دیگه تا ما رو حرص بدن عد از چهار سال پارسال رفتن ولی یک ماه قبل از رفتنشون متوجه صداهایی از آشپزخونه شدم اول فکر کردم مال اونور دیواره ولی بعد دیدم داخل ساختمونه الان یکساله هست و مطمین ام که موشه هر کاری هم کردم از چسب و تله و غیره اثر نکرده ولی من کلا اعصابم خورد شده و دست و دلم به کار نمیره انگار حیون اومده منو زجر بده😢😢 به خدا ذله شدم نمی دونم چیکار کنم .یه مادر پیر و بیمار هم دارم   نمیخوام اعصاب اونم بهم بریزه تو رو خدا دعام کنید نجات پیدا کنم .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چچه جالب درست میگین من پارسالقبل کرونا تو بدترین شرایط روحی بودم یه همسایه مردم آزار واحد بغلیمون بو ...

نگران نباش، اون کارهایی که گفتمو بکن و تو ذهنت اون همسایتون رو عمیقا ببخش، گوشه های خونه نمک دریا یا سنگ نمک بذار

نگران نباش، اون کارهایی که گفتمو بکن و تو ذهنت اون همسایتون رو عمیقا ببخش، گوشه های خونه نمک دریا یا ...

گوشه ها تا همین چند وقت پیشم سنگ نمک بود دیگه بعد یه سال ریختم دور چون میگن منفی ها رو جذب کرده. قرآن هم گذاشتم پخش بشه ولی واقعا دیگه درمونده شدم و خواب و آرام ندارم بعد اینهمه سال این جونور اومده منم تا حالا تجربه این آفات رو ندارم 😦. فقط دعا و طلب خیر میخوام تا از شر این جونور راحت شم🙏. همش شدم وسواس همه ظرفا رو چندبار میشورم از ترس مریضی😷دیگه رمق ندارم

گوشه ها تا همین چند وقت پیشم سنگ نمک بود دیگه بعد یه سال ریختم دور چون میگن منفی ها رو جذب کرده. قرآ ...

سنگ نمکها رو باید هر دوهفته زیر آب بشوری بذاری چندین ساعت جلوی نور خورشید انرژیهای منفیشون گرفته بشه، اون آویز اسفند خیلی مهمه، تهیه کن

گوشه ها تا همین چند وقت پیشم سنگ نمک بود دیگه بعد یه سال ریختم دور چون میگن منفی ها رو جذب کرده. قرآ ...

شایدم وسواس فکری گرفتی و واقعا چیزی نباشه، اگر واقعا موش باشه حتما فضله اش رو میبینی، گاهی اونور دیوارن ولی وول که می خورن صداش تو خونه میپیچه

شایدم وسواس فکری گرفتی و واقعا چیزی نباشه، اگر واقعا موش باشه حتما فضله اش رو میبینی، گاهی اونور دیو ...

نه صدای فین فینش میاد گاهی ولی اصلا نه فضله دیدم نه دست به گندم و طعمه زده زیر کابینتا قایم شده ولی کابینتش خیلی چسبیده به زمین نمیشه دید نه میشه جارو کشید. 

معمولا همه کسایی که تو خونشون موش دارن اول صدای جویدن از سقف کاذب میشنون . 

طبیعتاً این صدا وقتی که همه جا ساکت و آروم و تاریک باشه شنیده میشه . 

خیلی مسایل مهمه تا جواب سوال شما رو بدم مثل اینکه ساختمون چند طبقه و چند واحدی هست و شما طبقه چندم هستید. 

به هر حال اگر فکر می کنید همین یدونه موش هست تو ساختمون که به نظر من اینجوری نیست من مقاله آموزش تله گذاری موش رو براتون میزارم 

طبیعتا بهترین راه سمپاشی موش هست که بهتره با سموم استاندارد غیر سمی که سموم ضد انعقادی هستن انجام بشه که من شرکت ارمغان بهداشت محیط رو معرفی می کنم . 

معمولا موش های قهو ه ای (موش بزرگرا) با هوش تر از موش های خانگی (موش کوچیک و خاکستری) هستند و خیلی هاشون تو تله گیر نمی کنه و اگر هم خواستید با تله بگیرید بهتره قبلش مقاله آموزش تله گذاری موش رو مطالعه کنید ولی اگر به موش ناقلا به دام نیوفتاد باید طعمه گذاری موش (یعنی سمپاشی موش) انجام بشه 

برای طعمه گذاری هم باید از طعمه های استاندارد آماده مصرف که به طعمه های ضد انعقادی معروف هستند استفاده کنید و ترجیحا بهتره نوع ایتالیایی باشه 

چون این مواد تو عطاری و ابزار فروشی گیر نمیاد بهتره کل خدمات سمپاشی رو صفر تا صد به یک شرکت معتبر واگذار کنید تا با گارانتی براتون انجام بدن.