شوهر من قبل از ازدواج بامن با یه دختری رابطه داشته گاهی اوقات فکر اینکه چ کارایی باهم کردن میاد تو ذهنم و آزارم میده خیلی دارم اذیت میشم هی میخوام بهش فکر نکنم نمیشه هی میگم گذشته هرکسی به خودش مربوطه ولی فکر رابطه شون واقعا آزارم میده همش میگم نکنه اون از من بهتر بوده باشه شما راه حلی ندارید؟
تاریخ شروع رژیم۱۴۰۰/۳/۱۶ وزن شروع ۹۶.۴۵۰ وزن این هفته ۹۶.۳۵۰ وزن هدف۷۰ گروه از قرمز
عزیزم با این فکرا خودتو اذیت نکن و اعتماد به نفستو نیار پایین.به این فکر کن اگه اون بهتر از شما بود همسرت با اون خانم ازدواج میکرد نه شما. یه چیزی بوده تموم شده رفته
در تاریخ💖 ۱۸ اسفند ماه۹۹💖 یه بی بی چک تو خونه داشتم گفتم شانسی بزنم ببینم چیه که دیدم بههههله مثبت شد😍😍۱درصد هم فکرشو نمیکردم...💁خدایا ممنونم که منو لایق مادر شدن دونستی💕
خدایا شکرت .من عاشق ائمه هستم ۵ سال پیش نیمه شعبان ولی همه جا جشن بود و حس خوب فهمیدم باردارم و خدا بهم پسرمو داد بعد از بارداری خارج از رحم و با فقط یک لوله خدا معجزه کرد واسم و امام زمان بهم عیدی دادن حالام روز مادر حضرت زهرا بهم عیدی دادن و فهمیدم دوباره باردارم وقتی که یک سال و نیم منتظر بودم و دکترا میگفتن با یه لوله شانس بارداری ۵۰ درصده خدا چیزیو بخواد میشه فقط بنظرم رمزش اینه که ناشکر نباشی حتی تو بدترین شرایط وقتی اولین بارداریم تو حرم امام رضا فهمیدم ناموفقه صدبار به خودم گفتم فقط شکر کن و ناشکری هم حالتو بد میکنه و هم شرایط و سخت تر الان فقط خداراشکر میکنم و زندگیمو سپردم به خودش با اینکه مشکلاتم زیاده (میشه واسه سالم بودن نی نیم صلوات بفرستین )
این از بیکاری هست خودت رو مشغول کن الان این فکر ها جز نابود کردن خودت و زندگیت هیچ ثمری نداره ذهن که بیکار میشه کار برای خودش میتراشه اونم فکر های مسخره
گذشته همسرت زمانی بی اهمیت میشه که الان ازش چیزی نبیبنی اگع ببینی کل جد و ابادش میاد جلو چشمت مثل خود من بااینکه زیرو بم همسرمو میدونستم رو حساب اینکه گذشته ها گذشته زنش شدم اما گذشته ها نگذشته و هنوز جریان داره من خودمو مقصر میدونم ادما ذاتشون عوض نمیشه هرگز هرگز
زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚دختری از خطه شمالم😉🥰
خب همسر منم یبار ازدواج کردن من فقط وقتی میریم مسافرت این حس میاد تو ذهنم ک با اون خانم قبلی هم اینجا امده؟؟؟ و از حسودی اعصابم خورد میشه...قبل ازدواجم خب قطعا میپرسیدم دلیل جدایی چی بوده و اون مواردو ک باعث ناراحتیش از خانوم قبلی بود رو رعایت میکنم تو زندگیم اصن ب این چیزا فک نکن مطمئن باش الان تویی ک قلبشو گرفتی
دی شیخ با چراغ همی گشت گرد شهر، کز دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست🌱