2777
2789
عنوان

به کمک همتون نیاز دارم🙁

86 بازدید | 9 پست

سلام دوستان🙂

امیدوارم حالتون خوب باشه و ایام به کام💗

خب 

وضع مالی من زیاد خوب نیست و نیاز به پول دارم

علاقه خیلیییی زیادیییی هم ب کار توی اینستا دارم

ولی نه بلاگری😬

حالا بنظر شما چه پبجی بزنم که هم همه ددست داشته باشن و هم وقتی فالوورا بالا رفتن بتونم تبلیغ داشته باشم

لطفا لطفااا هرچی میدونین بهم بگین😔

‌‌

خب ینی انلاین شاپ بزنی؟

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

لوازم آرایشی. شال و روسری. لباس بچه نوزادی. بدلیجات 

ی کدوم از موارد انتخاب کن

اینا رو عمده بخر خودت سود بکش روش بفروش✌🏻🤗

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو ی تولیدی لباس قرار بزار باهاشون که عکس کاراشونو توی پیج میزاری مشتری جذب میکنی خودت ثبت سفارش انجام میدی میری اون تولیدی لباسو میگیری میبری پست ارسال میکنی بعد اون تولیدی نسبت به فروش کارات بهت حقوق بده

سال ۰۴ عزیز میدونم برای منو خانواده م بهترین هارو داری خدایا شکرت🤲❤️

خب ینی انلاین شاپ بزنی؟

اممم نمیدونم

خیلیییی سردرگمم 

الان بعضی پیجا هستن مثل girlclub ک فقط مطالب داره و مطب هاشم جالبن 

ی چیز تو این مایه ها میخوام ولی نمیدونم جی کنم🙁

‌‌
اممم نمیدونم خیلیییی سردرگمم  الان بعضی پیجا هستن مثل girlclub ک فقط مطالب داره و مطب هاشم جا ...

ببین اونا فالوور بالا میخاد برا تبلیغات 

متوجع ای؟

طرف نمیاد با 1000تا فالاور تو بت تبلیغات بدع 

بعدم چقد بخای بگیری 5000تومن یا اینا دیگ

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

لوازم آرایشی. شال و روسری. لباس بچه نوزادی. بدلیجات  ی کدوم از موارد انتخاب کن اینا رو عمده ب ...

نم چرا حوصله این کارا رو ندارم 

تو ادیت و این کارا هم حرفه ایم

‌‌
اره میدونم چی میگی ولی خب باید از ی جایی شروعش کنم

ار موفق باشی