2777
2789

اینستا سرچ کنید

Fateme_1399_sma

تفاهم نامه حمایتی و نظارتی هم با انجمن smaایران دارن

اخبار شهر قم هم گزارش تهیه کرده نشون دادن

هرکس بتونه به ده نفر معرفی کنه واقعا به زودی مبلغ جمع میشه اگه دوملیون نفر نفری پنجاه هزار تومن بزنن این طفلکم واکسن دریافت میکنه ایکاش دریغ نکنید من خانوادش رو میشناسم واقعا در عذاب وحشتناکی هستن

Vaksan chiye,hanooz ke daroo ro nagerefte,azizam be in rahatiha ke fekr mikonin nist,be ja inke tak tak in fereshteha ro Alam konim o har rooz yek barnamei bayad yek anjomane hemsyati dorost o hesabi baz beshe o ham dolat ham melat azash hemayat konan

آن چیز که در جستن انی‌،انی‌

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

Vaksan chiye,hanooz ke daroo ro nagerefte,azizam be in rahatiha ke fekr mikonin nist,be ja inke tak ...

من پیج دلارو دارم اخرین پستشون تبریک و خبر خوش در این راستا بود

حرف شما کاملا صحیح اما واقعا شما فکر میکنی دولت کاری میکنه ؟ میدونید مادر پدرشون در چه وصعیتی هستن و فقط تا دوسالگی میشه درمان بشن این قراردادی هم که با سازمان smaدارن خودش نوعی حمایت و اعتبار محسوب میشه که به هر دلیل هراتفاقی بیفته پول های جمع شده صرف بچه های دیگه میشه پس جای نگرانی نیست

In ke har kasi khodesh rah biofte o bekhad shakhsi poole be in bozorgio barash jam konan kare kheyli ...

اطلاعاتتون ببرید بالا بعد نطر بدید تا دیگران هم گمراه نشن اولش نوشتم که تفاهم نامه دارن با سازمان sma

پس کی پول جمع کنه براشون حرفایی میزنید

اگه قرار کمک کنید نترسید اگه به هر دلیلی این طفل معصوم دارو رو نتونه بگیره پول که جمع شده در همون سازمان محفوط میمونه برای یه بچه دیگه