2777
2789

سلام. من یه سوال راجع به پایان نامه داشتم.

من راستش حوصله یه موضوع سخت که بخوام همش توی سایتای خارجی دنبال مقاله درست حسابی باشم ٬ رو ندارم. راستش زبانمم خوب نیست باید بزنم ترنسلیت که افتضاح ترجمه میکنه

الان یه موضوع استاد راهنمام خیلی وقت پیش بهم گفت اما الان که مبینم قبلا برا کل ایران و چند استان دیگه کار شده ٬ به خاطر همین منم میخوام برا استان خودمون این موضوع رو کار کنم

اما انگار استاد راهنمای یکی از دوستام بهش گفته که اگه درباره یه موضوع مطلب فارسی زیاد باشه و کار شده باشه ما دیگه به محتوا کاری نداریم و نمره دادن مشکل میشه

آخه یعنی چی؟ واقعا اینجوریه؟ و نمره رو کم میدن اگه قبلا برا چند جای دیگه و با مدلای ریاضی دیگه کار شده باشه؟ کسی همچین تجربه ای داشته

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

اگه از جنبه جدیدی بررسی بشه چه اشکالی داره آخه

خدایا سپاسگزارم برای تک تک نفس های آدمای امن زندگیم❤️خداوندا آرامش،عشق،خیر و نیکی به قلبم عطا کن و لحظه ای دستمو رها نکن❤️خدایا سپاس بابت دردی که فک کردم هرگز ازش جان سالم به در نمیبرم اما برام شد سازنده ترین درمان❤️خداوندا با تمام وجودم با همین تن خاکی در آغوش میگیرمت و بوسه بر وجود لایتنهایت میزنم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه از جنبه جدیدی بررسی بشه چه اشکالی داره آخه

آره مدلم و روشی که میخوام باهاش کار کنم فرق داره با اونا

آره مدلم و روشی که میخوام باهاش کار کنم فرق داره با اونا

حالا با استاد راهنمات صحبت کن نشد موضوع جدید انتخاب کن شما که داری زحمتشو میکشی فرقی پس موضوع تاپ انتخاب کن

خدایا سپاسگزارم برای تک تک نفس های آدمای امن زندگیم❤️خداوندا آرامش،عشق،خیر و نیکی به قلبم عطا کن و لحظه ای دستمو رها نکن❤️خدایا سپاس بابت دردی که فک کردم هرگز ازش جان سالم به در نمیبرم اما برام شد سازنده ترین درمان❤️خداوندا با تمام وجودم با همین تن خاکی در آغوش میگیرمت و بوسه بر وجود لایتنهایت میزنم❤️

اگه فرق داره اشکالی نداره

اقاهستم ب کوری چشم دشمنان😂عامو چرا گزارش میزنی😐بچه خوبی باشی میتونی لواشک برداری😊فقط باکلاسا لایک کنند  😂بی کلاسا ریپ نکنند😐😂بترکه چشم حسود اگه من ترکیدم😂
حالا با استاد راهنمات صحبت کن نشد موضوع جدید انتخاب کن شما که داری زحمتشو میکشی فرقی پس موضوع تاپ ان ...

آخه انگلیسیم خوب نیست  

ببینید این مساله خیلی به اساتید و ژوری دفاع تون بستگی داره و البته استاد راهنما و میزان مقبولیت ایشون.

اگر استاد راهنمای شما در دانشکده فرد مقبول و مورد اعتماد سایر اساتید هست و موضوع شما رو هم کاملا تایید میکنه، نیازی نیست نگران باشید، ایشون خودش تو جلسه از موضوع دفاع میکنه. البته من جای شما بودم خیلی صریح در این مورد با ایشون صحبت می کردم.

دقت کنید که اگر استادتون برش کافی رو نداره اصلا روی حرف هاش نمیشه حساب باز کرد و ممکنه سر جلسه هرقدر هم دفاع کنه باز هم بی اثر باشه، ولی اگر مثلا معاونت پژوهشی باشند، هرچی بگن دیگران نمیتونن زیاد مخالفت کنند.

این رو هم بگم که اگر موضوع تون خیلی تکراری باشه و برداشت بشه که ممکنه ایده بیسیک یا حتی روند کار کپی شده باشه و اگر داور مدعو سر دفاع داشته باشید خیلی کارتون سخت میشه.

زمانی رو که در این وب سایت صرف تعاملات اجتماعی می کنم، زکات دانش و تجربه ای هست که در طول سال ها جمع آوری کردم و امیدوارم برای دیگران مفید باشه.        امیدوار هستم و توکلم به خداوند هست که صحبت نسنجیده ای نکنم که باعث آزرده شدن کسی بشه و اگر خدای نکرده چنین حرفی زدم، بدونید که هدفمند و آگاهانه نبوده و من رو به بزرگواری خودتون ببخشید.            لطفا اگر کامنت من برای شما مفید هست، برای ظهور حضرت صاحب الامر (عج)، شادی روح مادرم و سلامتی دخترکم یک صلوات مرحمت بفرمایید.
آخه انگلیسیم خوب نیست    

خب برا اون موضوع تکراری هم لازمه مقاله خارجی بخونی در هر صورت

ببینید این مساله خیلی به اساتید و ژوری دفاع تون بستگی داره و البته استاد راهنما و میزان مقبولیت ایشو ...

ممنون عزیزم بابت توضیحاتت و راهنماییت