2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خیلی معتادی داره بدجور🤦‍♂️

فقط باید وقتی که میخواید وارد سایت بشید جلوی خودتون رو بگیریدو اینکار نکنید خیلی سخته میدونم ولی اگه واقعا میخواید خلاص شید اینکار انجام بدید من خودم اینجوری دوماه نیومدم سمت سایت ولی به دلایلی باید دوباره میومدم

منم زیاد میام . اما به همه کارام هم میرسم . الان واقعا هیچ کاری ندارم . همه کارام سر وقت انجام میدم و باز میام سایت . برنامه داشته باش 

هر جانور که باشد بگریزد از بلایی ،من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم 😔
اره خیلی معتادی داره بدجور🤦‍♂️ فقط باید وقتی که میخواید وارد سایت بشید جلوی خودتون رو بگیریدو اینک ...

باید سعی کنم بخدا کارام همه میمونه یجا انجام میدم میشینم میبینم چندساعت گذشته

inja be joz doriye to chizi be man nazdik nist
منم زیاد میام . اما به همه کارام هم میرسم . الان واقعا هیچ کاری ندارم . همه کارام سر وقت انجام میدم ...

تاچندوقت پیش برنامه داشتم چندوقته اینجوری شدم☹

inja be joz doriye to chizi be man nazdik nist
تاچندوقت پیش برنامه داشتم چندوقته اینجوری شدم☹

باز برگرد به همون برنامت کاری نداره کافیه یه لحظه انگشت مبارک ببری و نت قطع کنی 

هر جانور که باشد بگریزد از بلایی ،من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم 😔