2777
2789

من روز اولمه شروع کردم.فقط غذاهامو وارد میکنم و آبی که میخورم و اگه پیاده روی کنم اونو.چیز دیگه ای لازم نیس که بدونم؟؟

این جهان کوه است و فعل ما ندا/ سوی ما آید نداها را صدا

نه همیناست

فقط‌اولش‌سطح فعالیتتو چقدر زدی

مثلا اگه متوسط زدی

بعد ورزش‌اضافه بر‌ اون داری وارد کن اگر نه که نمیخواد وارد کنی

یک عدد به قول بچه ها تییییچر  انگلیسی، فرانسه، نقاشی و عکاسی به بچه ها درس میدم📷🎨👩🏻‍🏫👩🏻‍🎨 عکاسی نوزاد و کودک در منزل (تهران) پذیرفته میشود.🤰🤱😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه همیناست فقط‌اولش‌سطح فعالیتتو چقدر زدی مثلا اگه متوسط زدی بعد ورزش‌اضافه بر‌ اون داری وارد کن ...

متوسط زدم عزیزم.بعضی روزا میتونم یه نیم ساعت پیاده روی کنم.

نه فقط مقدار شو باید رعایت کنی من حدود ده کیلو کم کردم

من ففط مشکلم ریزه خواریه که امیدوارم بذارمش کنار به خاطر زیره.توی چند وقت ده تا کم کردید؟؟ برا من برا ۱۳ کیلو ۱۳۰ روز داد

سلام من از زیرع استفاده میکنم کالری مجازم رو‌۱۲۰۰ گفته ولی من عادت کردم ب کم‌خوری،کم پیش میاد بیشتر از ۹۰۰-۱۰۰۰ کالری بخورم،بنظرتوم اینکار باعث استپ وزنی یا کم نشدن وزنم میشه؟

❤️
سلام من از زیرع استفاده میکنم کالری مجازم رو‌۱۲۰۰ گفته ولی من عادت کردم ب کم‌خوری،کم پیش میاد بیشتر ...

من تازه کارم نمیدونم.کم کردید؟؟چقد تو چند وقت؟؟

من تازه کارم نمیدونم.کم کردید؟؟چقد تو چند وقت؟؟

والا وزن اولمو نمیدونستم،بعد یکماه رژیم رفتم خودمو کشیدم دیدم ۶۸عه وزنم،احساس میکنم صورتم لاغر شده ولی من کلا خیلی سخت وزن کم میکنم،یبار یک هفته فقط و فقط سبزیجات و سالاد بدون سس خوردم باورت نمیشه،اصلا وزنم کم نشد،۲۰ روز دیگه باید وزن کشی کنم خدا کنه وزن کم کرده باشم

❤️
والا وزن اولمو نمیدونستم،بعد یکماه رژیم رفتم خودمو کشیدم دیدم ۶۸عه وزنم،احساس میکنم صورتم لاغر شده و ...

منم مثل شما خیلی سخت لاغر میشم حالا یکم مصرف آبمو بردم بالا یکم بهتر شده وضعیت.از امروزم زیره رو شروع کردم توکل به خدا ببینم‌چی میشه.الان ۶۸ ام میخوام ۵۵ بشم