ziyba مدیر استارتر عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 2004 عنوان بیایین 85 بازدید | 8 پست چجوری با کسی ک هی بهمون تیکه میندازه خوب باشیم صبور باشیم من دختر عموم خیلی تیکه میندازه بهم بعد مامانو بابام میگه مشکل از خودته میگه تو بدی در حالی ک من اثلا کاری نمیکنم اروم و ساکتو با وفا و بامعرفتم این کاربری دست دونفره فاطی رفیقم و خودم یلدا تاپیک ها مال اونه کاربری من jaaam هسش اگ کاری داشتید ب خودم بگید 1400/02/27 | 16:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ziyba مدیر استارتر عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 2004 بگید بخدا صبرم لبریز شده😤😭 این کاربری دست دونفره فاطی رفیقم و خودم یلدا تاپیک ها مال اونه کاربری من jaaam هسش اگ کاری داشتید ب خودم بگید
لaدaن عضویت: 1399/10/15 تعداد پست: 2623 جدی نگیرشاون همین طوری خوشه بذار در جهالت خودش به سر ببره زیباترین هندسه زندگی اینه،پلی از امید بسازی بالاتر از دریای ناامیدی😍😍😍 ........لaدaن......... ❤❤❤❤دوستتون دارم❤❤❤❤
malake_zibaei عضویت: 1400/02/27 تعداد پست: 930 بیخیال باش باهاش هم صحبت نشو و اگر شدی یک جوری رفتار کن که از رفتارش خجالت بکشه . با جواب ندادن شخصیتت حفظ میشه اِجتماعی بودنّ ،،،با همه صحبت کردن ، لاس زدَن نیست.؛ اجتماعی بودن یعنی بدونیدّ کجا و با چه ک ♥️JUST STUDY♥️
ziyba مدیر استارتر عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 2004 جدی نگیرش اون همین طوری خوشه بذار در جهالت خودش به سر ببره خب من هرچی بی خیال باشم بازم اون کارشو میکنه این کاربری دست دونفره فاطی رفیقم و خودم یلدا تاپیک ها مال اونه کاربری من jaaam هسش اگ کاری داشتید ب خودم بگید
ziyba مدیر استارتر عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 2004 بیخیال باش باهاش هم صحبت نشو و اگر شدی یک جوری رفتار کن که از رفتارش خجالت بکشه ... خب تازه دیشب رفته بودیم خونه عموم اینا این کاربری دست دونفره فاطی رفیقم و خودم یلدا تاپیک ها مال اونه کاربری من jaaam هسش اگ کاری داشتید ب خودم بگید
parisa1368 عضویت: 1399/08/26 تعداد پست: 3938 خب این جور آدما کمبود دارن یکی عنشون میکنه میان تلافیشو سر شما درمیارن. تا تو هستی چیزی برایم مهم نیست...
malake_zibaei عضویت: 1400/02/27 تعداد پست: 930 خب تازه دیشب رفته بودیم خونه عموم اینا عب ندارع گلم باهاش هم صحبت نشو کنارش نشین هر چی گفت اصلا توجه نکن اینطوری شخصیتت حفظ میشه اِجتماعی بودنّ ،،،با همه صحبت کردن ، لاس زدَن نیست.؛ اجتماعی بودن یعنی بدونیدّ کجا و با چه ک ♥️JUST STUDY♥️
ziyba مدیر استارتر عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 2004 عب ندارع گلم باهاش هم صحبت نشو کنارش نشین هر چی گفت اصلا توجه نکن اینطور ... مرسی گلم🤗 این کاربری دست دونفره فاطی رفیقم و خودم یلدا تاپیک ها مال اونه کاربری من jaaam هسش اگ کاری داشتید ب خودم بگید