2777
2789
عنوان

بیایین

85 بازدید | 8 پست

چجوری با کسی ک 

هی بهمون تیکه میندازه خوب باشیم صبور باشیم 

من دختر عموم خیلی تیکه میندازه بهم 

بعد مامانو بابام میگه مشکل از خودته 

میگه تو بدی در حالی ک من اثلا کاری نمیکنم اروم و ساکتو با وفا و بامعرفتم 

این کاربری دست دونفره  فاطی رفیقم و خودم یلدا تاپیک ها مال اونه کاربری من jaaam هسش اگ کاری داشتید ب خودم بگید

جدی نگیرش

اون همین طوری خوشه 

بذار در جهالت خودش به سر ببره

زیباترین هندسه زندگی اینه،پلی از امید بسازی بالاتر از دریای ناامیدی😍😍😍                                         ........لaدaن.........                                                                 ❤❤❤❤دوستتون دارم❤❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیخیال باش 

باهاش هم صحبت نشو 

و اگر شدی یک جوری رفتار کن که از رفتارش خجالت بکشه  . با جواب ندادن شخصیتت حفظ میشه 

اِجتماعی بودنّ ،،،با همه صحبت کردن ، لاس زدَن   نیست.؛ اجتماعی بودن یعنی بدونیدّ کجا  و  با چه ک                                                                                                                              ♥️JUST STUDY♥️     
جدی نگیرش اون همین طوری خوشه  بذار در جهالت خودش به سر ببره

خب من هرچی بی خیال باشم بازم‌ اون کارشو میکنه

این کاربری دست دونفره  فاطی رفیقم و خودم یلدا تاپیک ها مال اونه کاربری من jaaam هسش اگ کاری داشتید ب خودم بگید
بیخیال باش  باهاش هم صحبت نشو  و اگر شدی یک جوری رفتار کن که از رفتارش خجالت بکشه  ...

خب تازه دیشب رفته بودیم خونه عموم اینا

خب تازه دیشب رفته بودیم خونه عموم اینا

عب ندارع گلم 

باهاش هم صحبت نشو 

کنارش نشین 

هر چی گفت اصلا توجه نکن 

اینطوری شخصیتت حفظ میشه 

اِجتماعی بودنّ ،،،با همه صحبت کردن ، لاس زدَن   نیست.؛ اجتماعی بودن یعنی بدونیدّ کجا  و  با چه ک                                                                                                                              ♥️JUST STUDY♥️     
عب ندارع گلم  باهاش هم صحبت نشو  کنارش نشین  هر چی گفت اصلا توجه نکن  اینطور ...

مرسی گلم🤗