سلام دوستان من نه هفته و یک روزمه دو روز پیش به لک قهوه ای دیدم که شب بود فوری رفتم بیمارستان سونو کرد گفت مشکلی نیست شیاف پروژسترون هم روزی دوتا مصرف میکنم
الان بار لک قهوه ای دیدم کسی سابقه داشته یعنی مشکلی هست خیلی نگرانم
چه خوش است انتظار تو🤰🤰🤰🤰❤❤❤برای سلامتی تو دلیم صلوات میفرستی 🙏خدایا شکرت بابت این معجزه ی بزرگ تو زندگیم 🤲🤲
استراحت باش و شیاف ها رو به موقع استفاده کن , من لکه بینی دارم از هفته ی 5 و دکترم گفته باید استراحت مطلق باشم و روزی 3. تا شیاف استفاده میکنم کلا اصلا هیچ کاری نمیکنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
با سلامتی شما چند بار لک دیدی رفتی دکتر؟؟ دکتر چیزی نگفت
ببخشید من فقط موقع پاک کردن خودم تو دستشویی لک میدیدم رفتم سونو کرد گفت هماتوم داری و اطراف ساک جنینی رو کامل گرفته باید استراحت مطلق باشی , چند تا امپول پروژسترون داد و شیتف روزی 3 تا الان خداروشکر دیگه نمیبینم
من.هفته8لکه بینی افتادم دکترم سونو داد و تشخیص هماتوم استراحت مطلق شدم فقط برای سرویس بهداشتی پامیشدم و مصرف شیاف پروژسترون تا2ماه لک بینی داشتم ولی خداروشکر کم کم قطع شد الان تو 6ماه هستم ودخملم هم سالم وسلامت ولی بازهم خیلی خیلی خیلی مراعات میکنم.