2777
2789

یوقتایی تو ذهنم که میشینم فکر میکنم که مادر همسرم واسه هیچی هیچییی تو زندگیمون کمکی بهمون نکرد با اینک میتونسته ازار میبینم ازشون متنفر میشم واسه پاتختی خودمون یک میلیون به کارتش ریختیم که ابرومون  نره جلو مهمونا البت طوری وانمود میکنم که یعنی من نمیدونم (پیشنهاد خودم بود ب همسرم میدونستم انقدر متوجه نیست ک ممکن ۱۰۰ هزار تومان بزارم و جلو خانوادم کوچیک شم)واس عقدمون انقدر دیر اومدن مامانم جلو ممهمونا خجالت کشید بود مجبور شدیم من و همسرم تو خیابونا تاب بخوریم تا برسن بعدش ما بریم تالار واسه عروسیمون بازم تاکید کردییم  زود بیاین بازم دیر اومدن و جلو مهمونا پرخاش کردند واسه کمد همسرم یک شلوار هم از جیبش نگرفت مامانم برا همسرم شلوار و لباس خرید البت همسرم نمیددونست پتو و تشک که رسم هست خود همسرم گرفت واس شب یلدا همسرم برام طلا گرفت اما اونا دستشون ب خودشون گرفتند و اومدند یک بار یک عیدی درست حسابی ندادند هیچ جشنی از طرف خودشون نگرفتند الان ک فامیل میبینم ازدواج میکنند انقدر واس عروسشون برنامه دارند میریزم ب هم وقتی یک خانواده را میبینم پشت پسرشونن ب هم میریزم دلم برا شوهرم میسوزه پدر همسرم از مادر همسرم جدا شد   .پدرش ک سالی یک بارم زنگ نمیزن مگه اینک برا پول خواستن مامانشم ادعاش زیاده اما واقعا پوچه به هم میریزم کلا یک مدت هم خواهر شوهرم با همسرش دعواش شد اومد خونه ما ۱۵ روز پذیراییش کردیم کلی پشتمون حرف زد و قهر کرد و داستان اصلا بدم میاد از خودم ک چقدر دلم رحم دلم میخواد دیگ کاری براشون نکنم  دلم میخواد نبینمشون یوقتام برعکس دلم میسوز و میخوام ی کمکی کنم بهشون 

شاید رسمشون اینجوریه شوهرم من خودش حلقه گرفت پول محضر واسه یلدایی خرج کرد طلا خرید شام عروسی خودش داد یه دست لباس قرارمون بود دادلباس عروسی اتیله ارایشگاه همه ی خرجای عروسی رو شوهرم داد  اونا فقط موقع عروسی یه سرویس ۱۲م دادن

اللهم عجل لولیک الفرج 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شاید رسمشون اینجوریه شوهرم من خودش حلقه گرفت پول محضر واسه یلدایی خرج کرد طلا خرید شام عروسی خودش دا ...

ن ما اصفهانی هستیم و یک رسمیم اونا از چیز دیگشونه کلا بی مسعولیتن 

ن ما اصفهانی هستیم و یک رسمیم اونا از چیز دیگشونه کلا بی مسعولیتن 

اها 

اره یه سرویس دادن

به شما تیکه های بزرگو مثل گاز و یخچال لباسشویی تلوزیون و سرویس چوبو خانواده دختر باید بده؟

اللهم عجل لولیک الفرج 
دلم میسوزه

منم ۱۲ ساله عروسشونم یه سوزن ندادن به من تازه وام ازدواجمونم که گرفتیم مادر شوهرم گرف خرج کرد بعد شوهرمو با قسط هایه وام انداختن بیرون اونم رف تهران کارگری خونمونو درس کرد وسایلمونو گرف عروسی اینا به قول شما از ترس ابرومون پول بهشون داد که تو عروسیمون به ما کادو بدن

اها  اره یه سرویس دادن به شما تیکه های بزرگو مثل گاز و یخچال لباسشویی تلوزیون و سرویس چوبو خا ...

اره مگ شما پسر مید؟؟اینجا پسرا یک‌فرش و یک‌تیلویزیون میارن یا یک دست رخت خواب البت‌همسر من‌خونه هم داشت

منم ۱۲ ساله عروسشونم یه سوزن ندادن به من تازه وام ازدواجمونم که گرفتیم مادر شوهرم گرف خرج کرد بعد شو ...

عجبااا.حالا ما وام ازدواج باهاش خونه خریدیم یک‌مقدارش

من همت ی اینایی ک گفتم با یه تخته فرش وشوهرم خرید 

ما جهزیه میگیم بیارن پسرا باخوشون طبقه بالا داشتن ولی ندادن بشینیم تا اون موقع به مستاجر نداده بودن ک دادن مانریم ولی خب چ بهتر

اللهم عجل لولیک الفرج