2777
2789
عنوان

عکس العملم چی باشه

70 بازدید | 3 پست

بچه ها دیشب شوهرم زنگ زد گفت همکاراش میخان برن خونه یکی دیگه ازهمکاراش بشینن و خوش باشن منم برم من خونه بابام بودم اول گفتم نه من میخام بیامخونه بعدشم زنگ زدم گفتم برو من همینجا وایمیستم بعد دیگه زنگ زد گفت تو راهم دارم میرم احتمال داره شب برگردیم بیام دنبالت گفتم نمیدونم حالا بهت خبر میدم بعدش من بعد یک ساعت زنگ زدم گفتم کجایی گفت اومدم خونه قلیون بدارم ۲۰تومنم پول خرج کردم چون من بهش تاکید کرده بودم الکی پول خرج نکنی خودمون کم بیاریم بعد فاصله خونه اون همکارش تا خونه ما نیم ساعته بنطرتون واقعا اومده خانه بخاطر قلیون یااصلا نرفته الکی گفته میخایم بریم خونه همکارم خیلی گیجم حدودای ساعت دومن بهش پیام دادم گفت میخام نیم ساعت دیگه راه بیفتم بیام دنبالت گفتم نه بچه خابه ودیگه نه اون زنگ زد نه من تاصبح شوهرم شبکاره ۲ظهر میره تا۲شب سرکار ساعتای ۱۲بود بهش پیام دادم خابی هنوز جواب نداد ساعت یک‌زنگ زدم گفت بیدارم دوسه ساعته پیامتم دیدم ولی جوابمم نداده بود حس بدی دارم چیکارکنم هنوزم خونه بابامم.چرا ازصبح بهم زنگ نمیزد چرا پیاممو دید زنگ نزد چرا بنظرتون؟؟؟

بلند میشدی یه سزر تروم می رفتی خونه بفهمی چی به چیه حالام نه خودخوری کن نه به روت بیا ولی منتظر بمون اگر بازم پیش اومد این کارو بکن الان کاملا حفظ ظاهر کن مطمئن باش اگه چیزی زیر سرش باشه تکرار می کنه اگرم تکرار نشد واقعا نگرانیت بیجاست

بلند میشدی یه سزر تروم می رفتی خونه بفهمی چی به چیه حالام نه خودخوری کن نه به روت بیا ولی منتظر بمون ...

اخه خیلی راحت میتونست بگه خونه بابات وایستا من میخام برم خونه میدونستم که من وایمیستم‌چرااینجوری بگه اخه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.