2777
2789
عنوان

مادرشوهر

247 بازدید | 23 پست

دیروز یک عکس و متن راجب روز پسر گزاشتم و دلم خواست ب همسرم تبریک بگم مادر شوهرم دید بود امروز عکس  های همسرم گزاشت استوری و روزشو تبریک گفته.مطمعنم اگه من دیروز متن تبریک و عکس واس همسرم نمیزاشتم اونم امروز نمیزاشت .کلا احساس میکنم با من در رقابت حتی مامانم ک پارسال تولد همسرم تبریک گفت بود نگزاشت بود یک دقیقه بگزره و انقدر تابلو پشت مامانم استوری گزاشت بود.من نمیگم اون حق ندار عکس همسرم بزار اما من احساس میکنم میخواد لج منو دراره اصلا مخاطبین مادر شوهرم زیاد قبول ندارم ب نظرم درست مادر حق دار عکس بچش داشت باشه اما اینک بردار عکس بزاز عالم و ادم ببینن اونم کسایی ک من قبولشون ندارم اصلا خوشم نمیاد راجب همسرم نظری بدند  تو اساس کشی و کارا عقد و عروسیمون خودش تا تونست کشید کنار طوری ک ماهی یکبار زنگ میزد کاری نکنه اما به این داستانا که میرسه سریع میخواد تقلید کنه اگ تو ناخوشی ها و سختی ها نیستید تو خوشیام نیاید ادا در بیارید نمیدونم شایدم من حساس شدم ب نظر شما چی؟؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ای بابا چقد سخت میگیری مادرشه خب دوست داره استوری کنه اینکه کی ببینه کی نبینه رو دیگه نمیتونی تعیین کنی که . ولش کن فقط خودتو حرص میدی اونم خوشحال میشه از حرص خوردنت

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
قبول دارم حسودی ولی تو مخاطباش قبول داری یا ن اصلن اهمیت نداره چون پسره خودشو خدایی یکم انصاف داشته ...

بله ولی چرا همیشه بعد ما ی کاریو میکنه چرا قبلش ی کاری نمیکن.اگ پسرش چرا تو شرایط سخت واسش کاری نمیکنه تازه همیش ازش توقعم داره اما تو این کارا پیشتازه

ولش بابا حوصله داری.من که از وقتی فهمیدم مادر شدم و هرروز اینقد دارم اذیت میشم دیگه دقتی تو رفتار مادرشوهرم ندارم.

خدای من...مردم شکر نعمت های تو را میکنن؛اما من،شکر بودنت را؛تو نعمت منی...😍😍😍عزیزان برا سلامتی امام زمان(عج) و خودتون و خودم و همه یه صلوات مهمونمون کن😘
ای بابا چقد سخت میگیری مادرشه خب دوست داره استوری کنه اینکه کی ببینه کی نبینه رو دیگه نمیتونی تعیین ...

ن من واکنشی نشون ندادم اما دختر خاله ها شوهرم نرمال نیستن من بدم میاد نمیدونم چطوری حسم بگم